2777
2789
عنوان

کسایی که پیرسینگ دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
واقعا بعضی ها دیگه شورش رو درمیارن حتی ناف هم خطرناکه چون نقطه حساسیه من نمیدونم این همه خانوما خود ...

من نپرسیدم که پیرسینگ بزنم یا نه یا اینکه پیرسینگم قشنگه یا نه 

پرسیدم اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه اگه میخوای اینجوری نظرتو بیان کنی بهتره اصلا نظر ندی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نپرسیدم که پیرسینگ بزنم یا نه یا اینکه پیرسینگم قشنگه یا نه  پرسیدم اگه کسی تجربه داره راهن ...

اسم کاربری رو نگاه کن من در جواب اون خانم اینو نوشتم و همونیم که میگم بری دکتر تا چیزیت نشده شما که نافت رو سوراخ کردی ببین من درباره چی و کی گفتم!

سلام عزیزم. خیلی وقته از تاپیکت گذشته. پیرسینگت چی شد؟ منم پیرسینگ ناف زدم اومدم تعویضش کنم بعد از چهارماه پیچش باز نمی‌شه. انقدر فشار آوردم که زخم شدم دور سوراخ نافم

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
سلام عزیزم. خیلی وقته از تاپیکت گذشته. پیرسینگت چی شد؟ منم پیرسینگ ناف زدم اومدم تعویضش کنم بعد از چ ...

سلام ببخشید مزاحم میشم شما زخم پیرسینگ تون رو با چه دارویی درمان کردید ؟واسه شما هم حالت گوشت اضافی شده بود ؟ممنون میشم پاسخ بدید 🙏🏻🙏🏻