2777
2789
عنوان

این تاپیک بمونه یادگاری...

253 بازدید | 21 پست

۲۵ ساعت دیگه سال ۱۴۰۱ تموم میشه!

آرزوتون برای سال جدید چیه؟ اگر دوست داشتین بگین

من خودم اول سلامت عزیزان و آرامش و برکت برای مردم

یه نیم نگاهم خدا منو بکنه بتونم به کارام برسم کافیه ❤️🌹

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بخریم 

انشالله یه خونه خوشگل بگیری😍😍❤️❤️

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
با عشقم ازدواج کنم  رشته خوبی قبول شم  برم سمت خدا نماز بخونم  خانوادم خودم سلامت ...

انشالله عزیزم🌹

سلامتی همه و خونوادم

همه پولدار شیم 

خدا یه نی نی سالم بهم بده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

سلامتی همه و خونوادم همه پولدار شیم  خدا یه نی نی سالم بهم بده

عزیزمی 

بهترین ها نصیبت بشه😍💪

اول از همه ارامش مملکتم

بعد سلامتی و ارامش واسه همه تون 

بعد هیچ مردوزنی شرمنده بچشون نشن

رزق فراووون و حلال واس همه

بعدم عاقبت بخیری جوونا

ازدواج دختر پسرای دم بخت

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷