2777
2789
عنوان

پریود مسخره. کی اینجوریه مثل من؟

759 بازدید | 62 پست

من همینجوری بیشتر از ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم، بعد هر بار که میام به بدبختی چند گرم به وزنم اضافه کنم یهو پریود لعنتی خودشو میندازه وسط کلی لاغرتر میشم!!! اینقدرم بی اشتها میشم که اگه صبح تا شبم هیچی نخورم بازم هیچ میلی به غذا ندارم

الان خودمو توی آینه دیدم زیر چشمام گود افتاده، خودمم لاغرتر شدم اعصابم خورد شد

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم🥺💔

میبینی چقدر آدم اعصابش خورد میشه؟ انگار تا چند پله رفتی بالا یهو هلت میدن پایین میفتی 😩

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
و ما چاق بدبختهایی که جررر میخوریم پنج کیلو کم کنیم و با عذاب وجدان غذا میخورم 

آخه لاغری هم اصلا خوب نیست، لاغری که‌ کمبود وزن باشه 

منم اینم عین میت میشم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜