2777
2789

تا نیم ساعت پیش من خودم ازون دسته افرادی بودم ک با این لامصب (سیف کرمی) مشکل داشتم چون کلی ازش تعریف شنیده بودم!اومدم اولین بار روی گاز زدم همونطور خشک خشک😢

حالا با هرچی میکشم پاک نمیشه ینی گریه هم دیگ پاسخگو نبود😕

تا اینکهههههه

نیم ساعت پیش سینکمو با اون شستم،سینک خیس بود تقریبا بعد با سیم کشیدم اب کشی کردم و با دسمال خشک کردم چنان برق افتاد ک نگم براتون🤤😻

بعد رو گازو با اسپری خیس کردم و کمی سیف زدم و باسیم کشیدم با ی دسمال خشکش کردم دوباره اسپری ابو زدم و با ی دسمال تمیز دو دستی محکم کشیدم ک لک سفیدی روش نمونه خلاصه ک برق افتاد و اون معجزه ای ک ازش انتظار داشتم رخ داد😌🤞🏻

خب حالا هرکی میدونه برای از بین بردن خط و خش روی سینک چی خوبه بگه لطفااااا ممنونم🌹

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیرین دیرین کشف جدیدددد😅

تا کشفیات بعدی بدرود😌

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ولی از اول باید سطح رو خیس میکردی.اصلا روی سطح خشک جواب نمیده.

من چمیدونستم این خدازده رو خشک زدم ب ی مصیبتی پاکش کردم😒

اره دیگه باید خیس باشه خشک فایده نداره مگه پاک میشه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ولی برای جرمایی که کنار قابلمه اینا هست خشک بریزن تو چند دقیقه چنان پاک سازی کنه که

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره دیگه باید خیس باشه خشک فایده نداره مگه پاک میشه 

من نمیدونستم اخع دفه اولی بود استفاده میکردم حتی خواهرشوهرمم گف ازش استفاده کردم گرفتار شدم انداختمش بیرون😐

ولی برای جرمایی که کنار قابلمه اینا هست خشک بریزن تو چند دقیقه چنان پاک سازی کنه که

جدی؟؟؟امتحان میکنم الان

خب اول باید سطح خیس میکردی دیگ رو خشک ک خواب نمیده 😐😐🥴🥴

من طفل معصوم بیخبر بودم کاراییش چطوره😒

من نمیدونستم اخع دفه اولی بود استفاده میکردم حتی خواهرشوهرمم گف ازش استفاده کردم گرفتار شدم انداختمش ...

چند ساله دارمش استفاده میکنم عالیه خداییش

جدی؟؟؟امتحان میکنم الان

اره امتحان کن برای ظرفای رویی هم خوبه بعدش سیم بکش عالی میشه 

من نمیدونستم اخع دفه اولی بود استفاده میکردم حتی خواهرشوهرمم گف ازش استفاده کردم گرفتار شدم انداختمش ...

بنظرم به خواهرشوهرت نگو لم کارش رو😂😂

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈