2777
2789
عنوان

💫تناسب اندام💫(دورهمی بچه های بامداد خمار)💫

| مشاهده متن کامل بحث + 35698 بازدید | 3998 پست
🥰🥰🥰اره عشقم با اینکه خیلی زورم میومد ولی دلم نیومد گروه از هم بپاشه😘😘😘بچه ها عادت کردن به هم

قربون دل مهربونت 😍😍😍

ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
بچه ها من همیشه خاموش گروه رو دنبال میکردم از سه ماه پیش کالری شماری میکنم کلا ۴ کیلو کم کردم این ...

گلم دو تا راه داره یکی امضام رو باز کن و تاپیک جامع رو بخون قسمت رژیم شوک یا طبق این دستور عمل کن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها خوبید من  زیر گروه @totfarangijan     هستم  امروز رو بهخودم اس ...

سلام عزیزم خوش اومدی 😊😊باشه عزیزم 

من همیشه خاموش میخوندم و انگیزه میگرفتم از تلاش بچه ها

خب عزیزم چرا سرگروه انتخاب  نمیکنی و زیر نظر باشی اینجوری به نظرم بهتر میتونی پیش بری

سلام سلام دوستای خوشگلم امیدوارم به زودی به وزن هدفتون برسید 😘♥️♥️♥️♥️ بامداد خمار عاشقتونه# &nbs ...

😂😂الهه جون بچه ها تازه صداشون دراومده چرا میخوای بری🥰🥰ببین چقدر هواخواه داری 😍😍😍

🥰🥰🥰اره عشقم با اینکه خیلی زورم میومد ولی دلم نیومد گروه از هم بپاشه😘😘😘بچه ها عادت کردن به هم

قربونت خیلی عااالی ممنون ازت مهربون🙏💋🧡💙

فرصت‌ها اتفاق نمی‌افتند، شما خالق آنها هستید.

سلام عزیزم من قبل از بارداریم عضو بودم باندادخمار و لاغر کرده بودم.

الانم از بعدزایمان دوباره بیشتر چاق شدم کالری شماری میکنم و از ۹۴ شدم ۸۱ اما روی ۸۱ گیر کرده چون بعضی روزا رژیمو میشکونم چون سرگروه ندارم🥲

میشه منم عضو کنی همینجا؟؟؟؟؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
حتما بهتون ملحق میشم ولی چند روز دیگه اگع اشکالی ندارع چون خیلی سرم شلوغه این چند روز

باشه عزیزم😘سال خوبی در پیش داشته باشید💝💝💝

😂😂الهه جون بچه ها تازه صداشون دراومده چرا میخوای بری🥰🥰ببین چقدر هواخواه داری 😍😍😍

بچه ها لطف دارن 😍

کار و درسم واقعا خیلی تمرکز میخواد میترسم نتونم زیاد بیام یا مدت طولانی نباشم تاپیک بی نظم بشه 

بچه هامو میسپارم به دستان پر قدرت سرگروه ها خودمم بتونم حتما بهتون سر میزنم ♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
🥰🥰🥰

وای قربونت برم من امروز جایی بودم انتن نداشت داشتم دق مرگ میشدم بخدا از وقتی فهمیدم تاپیک تعطیل میشه دمق بودم الان سر کیف اومدم 😁خداخیرت😍😍😘😘😘😘 بده😘😘😘😅

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒