2777
2789
عنوان

💫تناسب اندام💫(دورهمی بچه های بامداد خمار)💫

| مشاهده متن کامل بحث + 35707 بازدید | 3998 پست
سلام عزیزم من قبل از بارداریم عضو بودم باندادخمار و لاغر کرده بودم. الانم از بعدزایمان دوباره بیشتر ...

سلام عزیزم خوش اومدی😊😊چرا نشه خانومی🥰🥰🥰چقدر اضافه وزن داری؟

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
بچه ها لطف دارن 😍 کار و درسم واقعا خیلی تمرکز میخواد میترسم نتونم زیاد بیام یا مدت طولانی نبا ...

مرسی عشقم انشاا... به خوبی خودت پیش ببریم🥰🥰🥰موفق باشه عشقم،حتما بهمون سر بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قربونت برم من امروز جایی بودم انتن نداشت داشتم دق مرگ میشدم بخدا از وقتی فهمیدم تاپیک تعطیل میشه ...

عزیزه دلمی😘😘😘خودمم ناراحت بودم،باورت میشه نی نی سایت فقط به عشق بچه ها میومدم🥰🥰🥰

عزیزه دلمی😘😘😘خودمم ناراحت بودم،باورت میشه نی نی سایت فقط به عشق بچه ها میومدم🥰🥰🥰

فدات بشم من 😘حالا سایه جون پروفایل که نمیخواد عوض کنیم نه🤔🤔

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

عاقا سلملکم😍

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
سلام بچه ها خوبید من  زیر گروه @totfarangijan     هستم  امروز رو بهخودم اس ...

با اجازه کی؟😒

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

سایه جون چون سال عوض میشه عکس پروفایل ها رو هم عوض کنیم یک چیز خوشگل پیدا کنین؟

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
سلام بچه ها خوبید من  زیر گروه @totfarangijan     هستم  امروز رو بهخودم اس ...

عزیزدلم خیلی شل نکنیا ک کلا از دستت بره

سلام به روی ماهت الی جون😍💛💙

خوبی آوای عزیزم؟

فدات بشم من 😘حالا سایه جون پروفایل که نمیخواد عوض کنیم نه🤔🤔

بزار یه سوال از بچه ها بپرسم ببینم نظرشون چیه

بچه ها کیا نظرشون اینه پروفایل تغییر بدیم به مناسبت سال جدید لایک کنید اگه نظرتون مثبته