2777
2789
عنوان

کرم لایه بردار فیس دوکس 🧸

| مشاهده متن کامل بحث + 13147 بازدید | 29 پست
باید روتین ضدلک کامل بگیری عزیزم بخاطر چی لک زد ؟  لک جای جوش منظورته؟

نه جای جوش نیست کنار صورتمه،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده روشن کننده بخر  کرم لایه بردار کرم روشن کننده ضد آفتاب اینارو باید داشته باشی  ...

تقریبا خوبه چرب اینا نیست،ضد افتابم همیشه میزنم،اصلا صورتم دورنگ شده،میخاستم روشن کنندشو بخرم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
همین چیزایی که بهت گفتم دیگه  همه رو باید داشته باشی

لایه بردارشو ،شبها بزنم،ضد لکش رو کی بزنم 

راضی بودید

آره خوبه اما ۱۵ درصد هستش فکر کنم قویه من زیاد استفاده نکردم چون پوستم نازک وحساس سریع سرخ میشه وپوست میریزه   دو سه روز زدم قطع کردم باز هر زمان ببینم پوستم تیره شده میزنم فعلا خوبه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
لایه بردارشو ،شبها بزنم،ضد لکش رو کی بزنم 

به من دکتر داروخانه گفت روزا لایه بردار بزن شبها ضد لک وروشن کننده ولی گفت اگ بخوای نتیجه بگیری باید هر روز بزنی صبح وعصر  من لک بارداری داشتم داخل پیشونیم  چند جلسه رفتم اسید تراپی خیلی خوب شد فعلا هم دو سه دفعه همین کرم لایه بردارو زدم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
به من دکتر داروخانه گفت روزا لایه بردار بزن شبها ضد لک وروشن کننده ولی گفت اگ بخوای نتیجه بگیری باید ...

ممنون من صورتم تیره شده کنار صورتم هردوطرفش لک اورده،دوتاشو باهم بگیرم ضرر نداره،یاهمون لایه بردار بگیرم 

ممنون من صورتم تیره شده کنار صورتم هردوطرفش لک اورده،دوتاشو باهم بگیرم ضرر نداره،یاهمون لایه بردار ب ...

روشن کننده خودش لک وتیرگی واز بین میبره

ممنون من صورتم تیره شده کنار صورتم هردوطرفش لک اورده،دوتاشو باهم بگیرم ضرر نداره،یاهمون لایه بردار ب ...

اگ بری دکتر پوست ببینه خیلی بهتره   پوستها با هم فرق میکنن شاید با لایه بردار پوستت عالی بشه شایدم نه بدتر بشه 

اگ بری دکتر پوست ببینه خیلی بهتره   پوستها با هم فرق میکنن شاید با لایه بردار پوستت عالی بشه شا ...

ممنون از لایه بردار میترسم همون روشن کننده میگیرم