2777
2789
عنوان

با دوستم چه طور برخورد کنم

102 بازدید | 9 پست

سلام من ۲۳ سالمه و  معلمم خداروشکر خانواده خیلی خوبی دارم و از زندگیم راضیم.همه هم ازم تعریف میکنن  اینارو میگم تا وضعیتمو بهتر بدونید.یه دوستی دارم ۱۵ ساله باهمیم من آدمی نیستم که بخوام پز بدم هرچی دارم و هست عیانه بقیه خودشون میبینن.اما این خیلی دروغ میگه.به من گفته کارمند گمرک و رسمی شده و حقوق میگیره.بخدا من راضیم ۴۰ ملیون بگیره منم خوشحال شم  آماده هر بار ک میبینمش از حقوقش و خرید کفش فلان و خرید طلا و عیدی ۲۰ ملیونیش حرف میزنه میخواد منو تحقیر کنه.منم سادم  حرمت نگه میدارم چیزی نمیگم.ولی خیلی پریشون میشم تا چند روز بعد بیرون رفتنمون.چون خیلی وقته باهم دوستیم نمیتونم کات کنم رابطمو باهاش.مثلا دید من گوشوار خریدم فرداش گفت منم دستبند خریدم ۳تا گوشواره خریدم عیدی کمه زهرا ۲۰ تومنه فقط😐یا من پولامو جمع کردم پراید خریدم یه تبریک نگفت هی تیکه انداخت که پراید ماشین بدیه.درحالی که میدونم خودش هیچی نداره.دست خودم نیس حرفاشو باور میکنم🥺چیکار کنم؟چه طور برخورد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا😐وقتی میدونی دروغ میگه ناراحت میشی؟ خب چه ربطی داره که ۱۵ ساله با همید کات کن بابا وقتی با کسی آر ...

میدونی بیشتر حس عصبانیت و حرص دارم نسبت بهش.دوست دارم با دوتا دستام خوش کنم بگم بسههه بببند دهنتو.اما وقتی نمیتونم جوابشو بدم از دست خودم ناراحت میشم.اخه من مثل اون نیستم🥺ناراحتم که نمیتونم از خودم دفاع کنم.دوست دارم بگم دروغ نگو خفه شو

میدونی بیشتر حس عصبانیت و حرص دارم نسبت بهش.دوست دارم با دوتا دستام خوش کنم بگم بسههه بببند دهنتو.ام ...

به نظر من خیلی محترمانه باهاش کات کن دیگه گفت بیا بریم بیرون بگو نمیتونم یا هر چی گفت یه بهونه بیار

مث قبل باش باهاش و اصلا به ادا و اتفارش اعتنا نکن

سعی میکنم   یه دوست دیگه داشتیم از وقتی ازدواج کرد رابطشو کم کرد بهش گفت لطفا هرکاری میکنی نیا بگو.اینم گریش گرفت دیگه ازون به بعد بهش نگفت.همه هم میدوننن این راجع به همه پیش دروغ میگه.چند بار مچشو گرفتم   ولی نمیتونم از خودم دفاع کنم