2777
2789
عنوان

آیینه قرآن برای خونه جدید

1449 بازدید | 6 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی ام کنید

من برنامه ام این بود که روز تولدم که داخل عید هست آیینه قرآن ببرم خونمون

ولی الان کابینت هام نصفه نصب شده نصابم گفت نمیاد شب عیده موند برای بعد از عید 

کاغذ دیواری ام هنوز نیومده نصب کنه

تازه کابینت های قبلی ام که باز شده وسط خونه زمین

خونه هم خیلی خیلی کثیف🤦‍♀️

من خیلی دلم غصه دارم که نمیتونم روز تولدم آیینه قرآن ببرم 

میدونم الان همتون میگین چیز مهمی نیست و دو روز دیگه یادت میره ولی الان خیلی ناراحتم کرده

نامزدم میگه اشکالی نداره تو همین وضعیت آیینه قرآن ببریم 

به نظر شما مسخره نیست وقتی بازسازی تمیز نشده خونه پر اشغالِ آیینه قرآن برد؟

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک کلا هر خونه ای کرفتم اصلا یادم نبود آینه قران ببرم  

اول خودمو بردم 😅

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

مبارکتون باشه

نه اصلا هم بد نیست 

ما از روزی که کلید تحویل میگیریم اینه قرآن میبریم حتی اگه بخواهیم بازسازی کنیم 

انشالله حال خوش این روزاتون قسمت همه مستاجرا و بی خونه ها بشه

التماس دعا 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببر یه کابینتی جایی رو تمیزکن دستمال بکش بزارشون اونجا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡