2777
2789
من اهل چابهارم((:

سلام شما جواب منو دیگه ندادی؟

من چابهارم الان

غذای دریایی خوب کجا داره؟؟؟

و ما رو اوردن مرکز خرید منطقه آزاد

ولی جای دیگه برای خرید هم هست معرفی کنین؟؟؟

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ای جان . شما از خوراک سنتی و ادویه و غذاهایی که حتمن باید تست کنیم بگوووووووووووووو از سوغات خاص خا ...

خب غذایی که حتما پیشنهاد می کنم امتحانش کنید بریانی هست...کرایی هم همینطور که این دوتا غذا ادویه مخصوص خودشون رو دارن

جاهایی که پیشنهاد می کنم ازشون دیدن کنید 

ساحل درک...تالاب صورتی...کوه های مریخی...گل افشان...روستای تیس و پلاژ تیس...دریابزرگ...بازار بلوکان...بریس...اسکله رمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما جواب منو دیگه ندادی؟ من چابهارم الان غذای دریایی خوب کجا داره؟؟؟ و ما رو اوردن ...

رستوران نگین

رستوران دعا ...رستوران آیدا

کافه رستوران ماکالانژ 

برای خرید هم بازار سنتی بلوکان رو توصیه می کنم

رستوران نگین رستوران دعا ...رستوران آیدا کافه رستوران ماکالانژ  برای خرید هم بازار سنتی بلوک ...

عزیزم بازار بلوکان امروز عصر هم بازه؟

ساعت کاری شون تو ماه رمضون چجوریه؟

سلام شما جواب منو دیگه ندادی؟ من چابهارم الان غذای دریایی خوب کجا داره؟؟؟ و ما رو اوردن ...

سلام

من قراره چند روز دیگه برم

برای نهار شام  چی ببرم.غذا با خودمونه

کلا چیرببرم چی بیارم.؟

برای نقاط گردشگری و تفریحی سوالی ندارم ، چون این مورد به عهده تور و لیدرهاست . برای وسایلی که با تو ...

عزیزم شما رفتی چابهار؟ میشه تجربیات تون رو بگین؟ ما الان میخوایم بریم. هوا شبها سرد نیست؟

عزیزم بازار بلوکان امروز عصر هم بازه؟ ساعت کاری شون تو ماه رمضون چجوریه؟

سلام عزیزم،میشه لطفا از تجربه سفرتون ب چابهار بگین؟ خوب بود؟ ما هم از خراسان و با ماشین شخصی میخایم بریم

سلام عزیزم،میشه لطفا از تجربه سفرتون ب چابهار بگین؟ خوب بود؟ ما هم از خراسان و با ماشین شخصی میخایم ...

سلام ، من عید پارسال رفتم ، با تور و اتوبوس ، دسته جمعی  ،عالی بود
مسافت زیاده برای همین هم توصیه همیشگی اینه چند ماشینه برید  ، یه ماشین تنها نباشید  ،

چیزی یادمه اینکه انگاری برای سوخت و جایگاه های بنزین ، یکم محدودیت داشتن  ،حالا نمیدونم مسافرها شرایط شون چجوری میشه اونجا ، 

سعی کنید مسیر رو بشناسید و با توجه به راهی در پیش دارید خوراکی و آب ، برای تو راه همراه داشته باشید ، البته ما هیچ جا به این مشکل نخوردیم  ،دیگه نهایتن دورترین فاصله های دو شهر با هم ، دو ساعت بود
یکم تو راه ها ممکنه بخاطر سرویس بهداشتی ، اذیت شید که خیلی بازم آزاردهنده نیست

ایشالا بسلامتی که  رسیدید چابهار ، باید از قبل تموم مناطق دیدنی ای میخواهید برید رو مشخص کرده باشید ،روی نقشه فاصله هاشونو بسنجید که مثلن از غرب به شرق برای یه مکان دیدنی پانشید برید باز برگردید مثلن جنوب شرقی! 

منظورم اینه مناطق رو به ترتیب فاصله با هم برید و هر چی سر راه بود ببینید

وسیله برای خرید زیاده

اجناس استوک توی ایرانشهر که سر راه بازگشت ما بود خیلی عالی بود ، مثه لباسای کوه و گشت و پیاده روی و دوچرخه و ... ، کفش رانینگ و کوه استوک عااالی بود ، صندل هاشم همین طور

یا خودم ی کتونی مارک دسته سوم !!! برای سالن خریدم 200 تومن همون چابهار ، ادویه هاشونم حتمن بخرید 

جنس برقی هم ما خریدیم راضی بودیم مثه اسپیکر بزرگ و هدفون 

البته کامل تست کنید

مکان دییدنی خیلییی زیاده ، فقط ببینید اون جایی میخواهید برید بهترین و بدترین فصلش کی هست ، مثلن دریاچه لیپارش ، خیلی اونطور تو نت هست ، صورتی نیست ، دور و برش خیلی گل و مردابه ، ولی خب مسیر ش که کوه های مریخی بودن قشنگ بود  ارزش ی بار دیدن داره

یا مثلن ما درک نرفتیم ولی تلاقی دریا و کویر یه جا دیگه هم بجز درک داره که بردن مون ، اسمش یادم نیس ، میگفتن اون فصل دَرَک خوب نیست

هوای بهارش که خیلی خوب بود ، معمولی بود ، ولی میشد پیرهن تنها هم پوشید ، لباس های رنگی و قشنگ و پیرهن با خودتون ببرید چون لوکیشن عکس برداری زیاد داره 

باز اگر سوالی بود بپرسید 

ممکنه الان یادم نباشه دیگه 

سلام عزیزم،میشه لطفا از تجربه سفرتون ب چابهار بگین؟ خوب بود؟ ما هم از خراسان و با ماشین شخصی میخایم ...

اها تو خود چابهار  ، ساحل دار ، رستوران ها و کافی شاپ های لب رودخونه و ساحلیش هم خیلی خب و شیک و قشنگ بود  ،حتمن جایی برید پخش زنده موسیقی هم داشته باشه ، من رفتیم کیف کردیم 

غذای محلی شونم کرایی و بریانیه که حتمن تست کنید 

ماهی هم بخورید

تو شهر هم گشت بزنید و مناطق زیباشونم ببینید 

رستوران نگین رستوران دعا ...رستوران آیدا کافه رستوران ماکالانژ  برای خرید هم بازار سنتی بلوک ...

این رستوران ها هم خیلی خوب بودند 

ما بلوکان رو متاسفانه نرسیدیم بریم