2777
2789

دوستان اینی که میگم از بچگی باهام بوده با مثال شروع میکنم مثلا لباس میندازم رو بند دوتا گیره کنار همن یکیشو ک برمیدارم حس میکنم اون یکی ناراحت شد و حتما اونم برمیدارم ب کار میگیرم چندبار سعی کردم بی اعتنا باشم نشد کامل خس میکنم دلشو شکستم و فرق گذاشتم! یا کارم تموم میشه میبینم یدونه گیره جپا از بقیه موندع ور میدارم میذارم کنار بقیه. الان مثلا ماکارونی ابکش کردم و سریع اوردم سمت گاز یدونهههه ماکارونی افتاد اومدم ولش کنم خس کردم ناراحت شد رفتم اوردمش خواستم بخورمش تا پای گاز نرم باز حس کردم ناراحت میشه ک مثل بقیه نرفته تو قابلمه😐 بردم انداختم تو قابلمه.. بخدا شوخی نمیکنم همیشه همیشه همین بودم از وقتی که یادم میاد سعی میکنم بی اعتنا باشم نمیتونم

الانم سه تا گربه دارم دقیفا به یک میزان بهشون غذا میدم کاری با هیکلاشون ندارم😐

اسمش چیه

برم روانپزشک بگم چی دارم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من روانشناس هستم و 19 سال هست تجربه دارم شما حمله پانیک بهتون دست داده و این حس هم طبیعیه در این نوع حملات...  افسردگی دارید و چیز نگران کننده ای نیست با 4 قلم دارو حل میشه نگران هیچی نباشید اگه در طول 1 هفته حس خوبی نداشتید حتما به روانشناس مراجعه کنید 

هرچی هم توجه کنی بدتره بی‌توجه باش و کاری ک ذهنت میگه رو انجام نده مطمعن باش اتفاقی نمی‌افته 

یه شکایت برا انحصار وراثت دارم بزودی، اگه واسه این بیماری برام پرونده تشکیل بشع، میتونن ارث مو بخورن بگن تعادل روانی ندارم؟؟ 

نمیتونم حس میکنم دلشون میشکنه

یه شکایت برا انحصار وراثت دارم بزودی، اگه واسه این بیماری برام پرونده تشکیل بشع، میتونن ارث مو بخورن ...

ن عزیزم بیماری حاد نیست ک اختلال باشه 

نمیدونم گلم با مشاور صحبت کن درست میشه انشالله

سلام من روانشناس هستم و 19 سال هست تجربه دارم شما حمله پانیک بهتون دست داده و این حس هم طبیعیه در ای ...

گاهی به  خودکشیم فک میکنم:/ولی انگار یه نفر دومی توی وجودمه که ارومم میکنه میگه نکن اگر نمردی و فلج شدی چی؟ دذس بخون موفق میشی راحت میشی و... 

این چیه؟