2777
2789

بچها من نذر کردم امروز سی هزار تا استغفرا...ربی واتوب الیه بگم ولی نمیتونم امروز تمومش کنم وقتی نیتم کردم گفتم امروز اگه فقط استغفرا... بگم میرسم ولی کاملش نه میشه تقسیم بندیش کرد توی چند روز یاامروز فقط تیکه اولشو بگم ویه روزه طبق نذرم تموم شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که گلم صیغه نذر نخوندی فقط گفتی انجام مسدم به چن نفرم بسپار باهات هماهنگ بگن تموم شه التماس دعا

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

تو از صبح پا شی. تسبح دستت بگیری. تاشبم تمومش نمیکنی بانووو... اخه مگ مجبوری اینقدر زیاد نذر بدی.. خداهم راضی نیس. والا... ادم زبون و جسمش و مغزش خسته بشه 30هزارتا ذکر تو یک روز.. بیشتر گناه میکنی. درحد توان باید ادم نذر بده..

سر خدا هم داری گلاه میزاری کارت راه افتاده حالا فکر تقسیم کردنشی نه خیر باید نذرتونو ادا کنید مگر ای ...

عزیزم کارم راه نیوفتاده نذر کردم که راه بیوفته کاش حداقل کم تیکه کنایه دارحرف بزنیم 

خو گل دختر وقتی نذر میکنی باید فکر ادا کردنش هم باشی

اگر صیغه نذر گفتی. پس باید همین امروز بگی 

ببین چون نمی رسی و ما کاری که در توانمان نباشه از ما ساقط میشه. پس کمک بگیر و تقسیم کن ببین خانوادت و یا پول بده کسی برات بخونه و همین امروز همشو کامل بگو

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
نمیرسونم اخه سی هزارتاس تیکه اولشوبگم؟

باید میفهمیدی که خیلیه ونمیتونی همش وامروز بگی خدا ارحم وراحمینه همون استغفرالله رو بگو

آدمـای حسـود همیشـه خـودشون سَــم میخــورن ولــی منتظـرن بقیـه بمیــرن.. 🌹
عزیزم کارم راه نیوفتاده نذر کردم که راه بیوفته کاش حداقل کم تیکه کنایه دارحرف بزنیم 

جسارت نکردم حقیقت نذر همینه اما اگه سختتونه اشکالی نداره چون به کسی آسیب نمیرسه وبین خودتونه وخداتون موفق باشید

آخری
صیغه نذر ینی قربت الی ا... الله اکبر؟

ببین گلم موقع نذر چی گفتی؟

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان