بچها من نذر کردم امروز سی هزار تا استغفرا...ربی واتوب الیه بگم ولی نمیتونم امروز تمومش کنم وقتی نیتم کردم گفتم امروز اگه فقط استغفرا... بگم میرسم ولی کاملش نه میشه تقسیم بندیش کرد توی چند روز یاامروز فقط تیکه اولشو بگم ویه روزه طبق نذرم تموم شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما که گلم صیغه نذر نخوندی فقط گفتی انجام مسدم به چن نفرم بسپار باهات هماهنگ بگن تموم شه التماس دعا
ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟ من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده
خو گل دختر وقتی نذر میکنی باید فکر ادا کردنش هم باشی
اگر صیغه نذر گفتی. پس باید همین امروز بگی
ببین چون نمی رسی و ما کاری که در توانمان نباشه از ما ساقط میشه. پس کمک بگیر و تقسیم کن ببین خانوادت و یا پول بده کسی برات بخونه و همین امروز همشو کامل بگو
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان