بچها من نذر کردم امروز سی هزار تا استغفرا...ربی واتوب الیه بگم ولی نمیتونم امروز تمومش کنم وقتی نیتم کردم گفتم امروز اگه فقط استغفرا... بگم میرسم ولی کاملش نه میشه تقسیم بندیش کرد توی چند روز یاامروز فقط تیکه اولشو بگم ویه روزه طبق نذرم تموم شه
گفتم برااینکه به خواستم برسم سی هزارتا استغفارمیگم هدیه میکنم حاج حسین خرازی قربت الی ا... ا...اکبر
خو عزیزم شما که هنوز حاجت نگرفتی
کاری نداره پس تغییرش بده فقط در زمان گقتن.
امروز برای بی احترامی نشدن به نذرت هر چقدر میتونی استغفار کامل بگو و الباقی و بعد بگو.
چون سی هزارتا اصلا نمیشه تک نفره، تو یه روز گفت
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتم برااینکه به خواستم برسم سی هزارتا استغفارمیگم هدیه میکنم حاج حسین خرازی قربت الی ا... ا...اکبر
انشالله حاجت روا بشی عزیزم
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان