2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم اومد ازش 🥲 قشنگه ولی گرونه🚶‍♂️🥲

اره منم خیلی زورم اومد برا یه مانتو‌ اسپرت ولی از یه پیجی ارزون خریدم یه دکمش کم بود دوخت افتضاح ۲۵۰ تومن و من خیلی حساسم رو دوخت این زده خوش دوخت حالا ببینم چجوریه جنسش خوبه اگه دوختشم عالی باشه می ارزه

اره منم خیلی زورم اومد برا یه مانتو‌ اسپرت ولی از یه پیجی ارزون خریدم یه دکمش کم بود دوخت افتضاح ۲۵۰ ...

اره اگه خوب باشه که می ارزه..

با یه بار شستشو رنگش نره 

من اصلا نمیتونم به پیج ها اعتماد کنم 🤦🏻‍♀️☹️

خیلی چیزای قشنگی دارن ولی حیف میترسم بخرم و پشیمون شم

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
اره اگه خوب باشه که می ارزه.. با یه بار شستشو رنگش نره  من اصلا نمیتونم به پیج ها اعتماد کنم ...

من دو تا ارزون خریدم خوب نبودن همه میگن خوبه ولی واقعا دوختاشون خوب نیس

من دو تا ارزون خریدم خوب نبودن همه میگن خوبه ولی واقعا دوختاشون خوب نیس

اره میدونم..

حضوری نگاه کردی به بازار؟

من حضوری اصلا هیچ چیز قشنگی ندیدم

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
اره میدونم.. حضوری نگاه کردی به بازار؟ من حضوری اصلا هیچ چیز قشنگی ندیدم

خیلی کوتاه بودن همه شصت هفتاد و گرون از اینی که خریدم گرون تر هیچ ویژگی مثبتی هم ندارن

خیلی کوتاه بودن همه شصت هفتاد و گرون از اینی که خریدم گرون تر هیچ ویژگی مثبتی هم ندارن

اره خیلی کوتاهن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انگار کت شلوار مجلسی هستن🤦🏻‍♀️