2777
2789
وقتی میایی اسم یه شهرو میاری میگی اومدم فلان جا اذیت شدم ازت میپرسن چه جوری اذیت شدی میگی بماند در ک ...

با کوبیدن یه شهر واستان دیگه میخوان خودشونو خوب نشون بدن درصورتی که خوب وبدهمه جاهست

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

وقتی میایی اسم یه شهرو میاری میگی اومدم فلان جا اذیت شدم ازت میپرسن چه جوری اذیت شدی میگی بماند در ک ...

ناراحت نشو عزیزم فرهنگ شهرای مختلف فرق داره ما جنوبیا البته من شیرازیم منظورم بوشهر و فارس و خوزستان هست به شدت مهمان نوازیم بقیه شهرای ایران ندیدم تا این حد به غریبه محبت داشته باشن معمولا یه شهرایی که افرادش با مسافرا سرد برخورد میکنن گوشه ذهنمون میمونه من تو شهری که استارتر خاطره خوبی ازش نداره یه آدرس میخواستم که بابتش منو قشنگ دور خودم چرخوندن برگشتم جای اولم!

فقط هم با اشاره سر یا دست میگفتن برو از این ور! حالا من خودم تا به یه نفر غریب تو شهرم جوری آدرس ندم که مطمئن نشم به راحتی به مقصد میرسه آروم نمیگیرم.

ناراحتی نداره دیگه هر کی تجربه اش رو میگه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون از مهمان نوازیتاگه خدا بخواد ما میایم بوشهر  رفتم هتل رزرو کنم تمام هتل ها رزرو هست اگه بیایم بوشهر میشه یه جای تر و تمیز پیدا کرد  

الان شلوغه اونجا 

بعدش ماه رمضون رستوران‌ها باز هست

سلام ممنون از مهمان نوازیتاگه خدا بخواد ما میایم بوشهر  رفتم هتل رزرو کنم تمام هتل ها رزرو هست ...

آره ماه رمضون بعضی رستوران ها باز هست جا هم براتون می تونم جای خوبی رزرو کنم