2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری سالم؟؟

3979 بازدید | 23 پست

سلام مگه اگه با تنبلی باردارشی باعث سقط و زایمان و زود رس و فشار خون میشه؟؟؟ 

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیده بودم اینو دیگه 

منم تنبلی دارم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ن‌ اصلا‌ تنبلی‌ یعنی‌ یعنی‌ تخمک‌ تشکیل‌ نمیش‌ دیگ  من داشتم‌ الانم‌ باردارم‌ مشکلیم‌ نداشتم‌ و ...

خداروشکر چند وقت اقدام بودی چیا مصرف کردی الان چند ماهته؟؟؟

تو اینستا میبینم زدن با تنبلی باردارنشو فلان عوارض برات داره یا فشار خون یت زایمان زودرس و....

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
نشنیده بودم اینو دیگه  منم تنبلی دارم

شما بچه دارین؟علایمتون چیاس؟

خداروشکر چند وقت اقدام بودی چیا مصرف کردی الان چند ماهته؟؟؟ تو اینستا میبینم زدن با تنبلی باردارنشو ...

ن بابا هیچ‌ مشکلی‌ نداره‌ من بچه‌ اولمه ۲ونیم‌ سال طول‌ کشید البته‌ یبار‌ ای یو ای کردم‌ جواب‌ داددالبته‌ اینم‌ بگم‌ نگو  شوهرم‌ واریکوسل‌ داره‌ و ما نمیدونیم‌ حالانمیدونم‌ از کدوممون‌ شد‌ ک اینقدرطول‌ کشید الان‌ ۱۵هفتم‌ نزدیک۱۶‌ خداروشکر‌ سالموسلامته. 

مممممم
ن‌ اصلا‌ تنبلی‌ یعنی‌ یعنی‌ تخمک‌ تشکیل‌ نمیش‌ دیگ  من داشتم‌ الانم‌ باردارم‌ مشکلیم‌ نداشتم‌ و ...

عزیزم ان شالله به سلامتی زایمان کنی

ولی با اطمینان نگو تنبلی ربطی به بارداری ناسالم یا سقط نداره

شاید یه بنده خدایی اینو ببینه و دیگه نره دنبال درمان

تنبلی برای بعضیا باعث تخمک بی کیفیت و به هم خوردن تعادل هورمونها میشه

بعضیا تنبلی دارن و به انسولین مقاومت پیدا میکنن

تنبلی میتونه باعث یایسگی زود رس هم بشه

باید درمان بشه

ولی توی بعضیا خفیفه و بعضیا شدید

به آدمش بستگی داره

ن بابا هیچ‌ مشکلی‌ نداره‌ من بچه‌ اولمه ۲ونیم‌ سال طول‌ کشید البته‌ یبار‌ ای یو ای کردم‌ جواب‌ داددا ...

ای جانم خداروشکر به سلامتی زایمان کنی عزیزم

دوستان تنبلی رو به خاطر سلامتی خودتون درمان کنید

بچه در مرحله بعد قرار داره

تنبلی تخمدان اگه شدید بشه میتونه باعث امراض قلبی و دیابت و ...بشه

اصلا چیز خوبی نیست

و درمانش هم به سبک زندگیتون بستگی داره

ورزش کنید

شبها زود بخوابید و صبح زود بیدار بشید

فست فود نخورید

غذای سالم بخورید و میوه و سبزیجات

دوستان تنبلی رو به خاطر سلامتی خودتون درمان کنید بچه در مرحله بعد قرار داره تنبلی تخمدان اگه شدید ...

عزیزم من همش لکه بینی داشتم قبل پریود هزار جور قرص از دوفاستون و سیپرو خوردم خوب نشدم دیگه این ماه اقدام کردم .لکه بینیام قط نمیشد تازه با این قرصها بدترم شد

عزیزم ان شالله به سلامتی زایمان کنی ولی با اطمینان نگو تنبلی ربطی به بارداری ناسالم یا سقط نداره ش ...

ن‌ من‌ نیمگم‌ ک درمان‌ نکنن‌ خب‌ اگ‌ درمان‌ نش‌ ک تخمکی‌ وجودنداره‌ ک بخای‌ بجه‌ دار بشی‌ فقط‌ تجربه‌ خودموگفتم

مممممم