2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری سالم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 23 پست
ن‌ من‌ نیمگم‌ ک درمان‌ نکنن‌ خب‌ اگ‌ درمان‌ نش‌ ک تخمکی‌ وجودنداره‌ ک بخای‌ بجه‌ دار بشی‌ فقط‌ تجربه ...

اره منم موافقم.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله احتمالش هست اگه با تنبلی بارداری انجام شه چون درمان نشده و عدم تعادل هورمونی بوده.تخمک سالمی آزاد نشه و نطفه نمیتونه درست رشد کنه و یه جایی متوقف میشه مثل پوچ و تشکیل نشدن قلب و توقف رشد و ایست قلبی.

تعادل هورمونی درست شه و بعد تخمک آزاد شه همه چی‌خوب پیش میره .تجربه خودمه من ۵تا سقط داشتم به دلیل تنبلی .بازم بگم احتمالش هست یعنی ۵۰ ۵۰ شاید واسه همه پیش نیاد.بحث مقاومت به انسولین که از باردار نشدن و سقط و عدم رشد رو جنین تاثیر داره

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
شما بچه دارین؟علایمتون چیاس؟

دو سال بعد اینکه بچم به دنیا اومد تنبلی گرفتم 

همه علایمو دارم 

پلیکستیک هستمpco 

ریزش مو جوش نامنظمی چربی خون....

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بله احتمالش هست اگه با تنبلی بارداری انجام شه چون درمان نشده و عدم تعادل هورمونی بوده.تخمک سالمی آزا ...

منم باردار بودم و بخاطر عدم رشد جنین تازه سقط کردم برای بارداری هم با لتروزول و iui  باردار شدم البته دفعه اولم بود قرص مصرف کردم و باردار شدم . 

فقط الان موندم دوباره با قرص اقدام کنم با برم ازین رژیم های تنبلی تخمدان بگیرم رو هوام . شما چطور تنبلی رو درمان کردین ؟

منم باردار بودم و بخاطر عدم رشد جنین تازه سقط کردم برای بارداری هم با لتروزول و iui  باردار شدم ...

عزیزم حتما رژیم بگیر.من ترکیب کاهش وزن و سایز که با اصلاح سبک انجام دادم و ورزش سبک و قرص  دوماه  خرما  و ویتامین ای  ۱۵تا تو ماه و سی  روزانه ۱۰۰۰و خرما  ۵ ۶تا و کشمش و بادام و انجیر خوردم.با اینا تخمک گذاری کردم.قبلش دوماهم پردنیزولون خوردم چون سقط مکرر بودم و بارداری ششم دیگه ریسک نکردم اونم خوردم اثرش ۶ماه میمونه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
از جای خاصی یا مشاور تغذیه رژیم گرفتی یا خودت رعایت کردی

من از  رو هایلایت اصلاح سبک فلورا تاجیک که اینستا پیج داره انجام دادم bardari_flora

هم میتونی هایلایتاشو گوش بدی نکته هاشو بنویسی هم میتونی با ماماهای زیر دستش مثل ماما کوثر دوره برداری که باید یه مبلغی بپردازی