2777
2789
عنوان

عمل بای پس یا پلیسه؟

346 بازدید | 13 پست

خانمایی که تجربه عمل اسلیو .بای پس و پلیسه دارن

از کدام جراح راضی هستید و نتیجه مفیدی گرفتید؟

هزینه های سال جدید بنظرتون چقدر در میاد خصوصی بدون بیمه؟

چه عملیه‌ و مال چی هست؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهشا از این کارا نکنین  دیدم عوارضشو اگر از جونت سیر شدی برو عمل کن

خیلیارو دیدم بلاگرا خبری نبود

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

جراح خوب باشه چرا باید عوارض داشته باشه همه چیز هم دست جراح نیست مراقبت ها و توصیه های بعد عمل اگر به دستوراتشون عمل نشه معلومه عوارض عمل تشدید میشه

عوارض این عملها از قرص و رژیمهای سخت بهتره ...چاقی عوارضش از این عملها بدتره...تخمدان پلی کیستک،کبد ...

اصلا اونایی که من دیدم بعد از این عمل اونقدر تغیرری نکردن 

آدم اگر مشکل چاقی داره اول باید ببینه مال چیه بلغمه مال کبده یا تیرویید بعد مشکل رو درمان کنه و ورزش کنه تا نتیجه بگیره نه اینجوری که خودتونو به کشتن بدید

برای من ژنتیکمه استعداد چاقی داریم حتی با یک لیوان آب یا یک کف دست نون...چربیهای بدنمم از نوع سفت و سخت سفید که بدترین نوع ممکن آب میشن یکسال باشگاه و استخر هم رفتم نتیجه ای نگرفتم..تنها دوا کوچک شدن حجم معده س چون اشتهای زیادی دارم و عصبی میشم چندین برابر میشه 

هوالشافی اگه عمل نکردی حتما پزسک سنتی برید

کلا ۱۸ سالگی باردار شدم و مادرم ازم دور بود کسی نبود حواسش باشه بهم اینکه کلا وا دادم نرفتم ولی نیتم این بود برم ...واقعا با پزشک سنتی لاغر میشه کرد؟

کلا ۱۸ سالگی باردار شدم و مادرم ازم دور بود کسی نبود حواسش باشه بهم اینکه کلا وا دادم نرفتم ولی نیتم ...

ببینید من دکتر متدینم میشناسم البته مرد.دکتر امیر احمدی .

حالا پزشک سنتی برید ان شاءالله نتیجه بگیرید. عمل گرفتاری خودش داره،بله میبینی یکی اندازه شما غذا میخوره ولی چاق نمیشه چون طبعش طوریه که میسوزونه و....

معمولا افراد بلغمی و دموی مستعد چاقیند.

دکتر افراسیابانی و کرد افشاری و...خوبن.

کاربر مرد«إن أدْخَلْتَنِی النّارَ أَعْلَمْتُ أهْلَها انّی اُحِبُّکَ»