2777
2789
عنوان

پیامای شوهرم مال دیروز بوده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 19204 بازدید | 80 پست
نه مطمانا برای خانومش بوده چون تو پیامای شوهرش طرف تاریخ ننوشته بود که حالا فکر کنه قبلا اجاره کرده ...

ان شالله عزیزم  همینطور ک شما میگید چون تعطیلات هست و جا کم گیر میاد حتما همینطوره ک شما میگید 🥰💜

تنها و غریب و بی کس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تگ

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

چقد زشته ب همسرتون نیمه زندگیتون عشقتون شک میکنین این خیلی بی احترامیه خیلییییی ،اساس رابطه اعتماده مگر اینکه خلافش بهتون ”ثابت” بشه 

ضمن اینکه شما ترس از دست دادن دارین وگرن غیرممکنه هیچ زنی شوهرشو نشناسه الان خودت بهتراز هرکسی میدونی این قضیه مثبته یا منفی! فکرتو بیخودی ب چالش نکش

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓
چقد زشته ب همسرتون نیمه زندگیتون عشقتون شک میکنین این خیلی بی احترامیه خیلییییی ،اساس رابطه اعتماده ...

عزیزم خیلیا عشق خیلیا بودن در اعتماد کامل به هم 

طرف خیانت کرده   هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

شما جای ایشون بودی چیکار میکردی  مستقیم میگفتی  مردا هم به بهترین نحو ماست مالی میکنن بعد به ریش خانوما میخندن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

عزیزم خیلیا عشق خیلیا بودن در اعتماد کامل به هم  طرف خیانت کرده   هیچ چیز از هیچ کس بعید ...

عزیزم رابطه ای خیانت توشه قطعا عشق نبوده انقد کلماتو حقیر نکنید

اساس رابطه همینه اعتماد کامل اوکی اگر خلافش ثابت شد ک اونی خیانت کرده قطعا ضرر کرده و خودش واسه خودش بسه اون ک هیچی بدیهیه اما کسی خیانت دیده فقط اشتباه انتخاب کرده طعم عشق و وفاداریو نچشیده دیگه باید فکر جدی کنه

اما اینکه توی رابطه در مسئله عشق بخاین ب طرف شک کنید خیلی توهینه و خیلی بی احترامیه این کار 

این چ تفکریه چ مدل زندگیه کاراگاهی چیزی هستین طرفتون مشکلی چیزی داره ب خودتون چ حسی دارین برا خودتون احترام قایل شین برا اونم همینطور مگه مهدکودکه

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓