2777
2789
عنوان

پیامای شوهرم مال دیروز بوده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 19204 بازدید | 80 پست
نه ک بی رگ باشم دارم فک میکنم چیکار کنم ک بعد پشیمون نشم  تالا واست پیش اومده این داستان؟&nbs ...

همین دیشب اتفاق افتاد یادش رفت پیامشو پاک کنه منم جلو خودمو نگرفتم ازش پرسیدم چون مشخص بود چیه و چیکار کرده...ولی مال تو هنوز مشخص نیست شاید بزنه زیرش و قبول نکنه

همین دیشب اتفاق افتاد یادش رفت پیامشو پاک کنه منم جلو خودمو نگرفتم ازش پرسیدم چون مشخص بود چیه و چیک ...

بیدارش کردم گفت چرا ناراحتی چی شده و فلان 

گفتم چیه داستان؟ میگه چند روز دیگه میفهمی خودت 

من باید پاک میکردم این پیامو ک نفهمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیشب اتفاق افتاد یادش رفت پیامشو پاک کنه منم جلو خودمو نگرفتم ازش پرسیدم چون مشخص بود چیه و چیک ...

ده روز دیگه تولدمه اینم خیلی سرش شلوغه کارش خیلی مسئولیت داره کلا.. هر سال تدارک میبینه برا تولدم برنامه ریزی میکنه از قبلش فلان حتما میخاد بگه واسه تولدمه. 

گیر دادم توضیح بده گفت خیالت راحت چن روز دیگه میفهمی.  

منم دیگه ادامه ندادم. 

فقط گفتم وای بحالت اگه از اعتمادم سواستفاده کنی همه رد پاهارم ک پاک کنی من میفهمم. 

گفت من انقد خرم بخام کاری کنم بذارم جلو چشمت؟ 

اصلا نمیتونم کاری کنم خیالت راحت 

منم هیچی نگفتم خیلی جدی بودم ترسید اصن 

ده روز دیگه تولدمه اینم خیلی سرش شلوغه کارش خیلی مسئولیت داره کلا.. هر سال تدارک میبینه برا تولدم بر ...

عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی خب مردا همینن خیلی دروغگوان ..فوقش برای تولدتم میره دوباره اجاره اش میکنه 

تنها و غریب و بی کس 

عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی خب مردا همینن خیلی دروغگوان ..فوقش برای تولدتم میره دوباره اجار ...

ماشاءالله بهت قشنگ ته دلشو خالی کردی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

اینجور مواقع نباید چیزی بگی فقط زیر نظر باید گرفت چون مردا همیشه ی دروغ خوشگل ک ما زنای ساده باور کنیم داره 

ولی خب اگه کاری هم کرده بود نمیمومد هم پیام هارو نگه داره هم تماس خاطرت جمع قصدش سوپرایز

عزیزم نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی خب مردا همینن خیلی دروغگوان ..فوقش برای تولدتم میره دوباره اجار ...

نه مطمانا برای خانومش بوده

چون تو پیامای شوهرش طرف تاریخ ننوشته بود که حالا فکر کنه قبلا اجاره کرده..بعدم تعطیلاته معمولا از چند روز قبل جا رزرو میکنن و خب تولد اسی هم در راهه

پس شکی نیست که برای اسی بوده و متاسفانه اسی یگم گند زد به سورپرایز شوهرش طفلی