2777
2789
عنوان

اولین عید بدون مامان...

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولین عیدی که مامان ندارم 😔😔دیروز رفتم سر خاکش آنقدر گریه کردم ولی خوب چه فایده ؟؟؟😭😭😭😭

عزیز دلم روح مادرت شاد. تا روز دیدارشون در حسرتون خواهیم بود... و خاطراتشون رو بالا و پایین میکنیم و تک تک لحظات رو به داوری میگذاریم...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
خودتو اذیت نکن عزیزم🌹😭 مادرت دوست نداره ناراحت باشی ❤️ جاش تو بهشت درکنار خوبان🙏🙏🙏

ممنونم عزیزم. خدا رحمت کنه رفتگانتون رو...

عزیز دلم روح مادرت شاد. تا روز دیدارشون در حسرتون خواهیم بود... و خاطراتشون رو بالا و پایین میکنیم و ...

و همیشه حسرت این رو میخوریم که چرا صد خودمون رو براشون نذاشتیم ؟؟ واقعا کی بالاتر از مادر؟؟

چرا وای بحال تو ؟ وای بحال خواهر و برادر من ک چند ساله با مامان بابای  خوبمون قطع رابطن بخاطر ا ...

خدا به دادشون برسه. میدونی. من گاهی فکر میکنم آدمای اینطوری کمتر عذاب میکشن. من اینجا فقط خودم رو محاکمه میکنم.. در حالیکه توی زندگی واقعی تا توسنیتم خیر به پدر و مادرم رسوندم ولی حالا که مادر نیست، شب و روز در حال محاکمه خودم هستم...و حسرت میخورم. 

من خونه تکونی مامانمو میکردم‌چقققدر وقتی چشماشو میدیدم رضایتشو خیرببینی الهیشو میشنیدم وقتی میگفت بچم خسته شد به بقیه...چقدر کیف میداد چقدر خسته  نمیشدم...وقتی بابام میگفت چی واست بخرم بخوری خسته شدی بابا...وقتی میرفت واسم پفک میخرید چون میگفتم پفک...یا پول میداد میگفت زحمت کشیدی بابا یه چیزی واسه خودت بخر...و حالا من هر دو رو ندارم...

هیچکی نمیگه زحمت کشیدی.نمیگه بچم خسته شد...اصلا دیگه واسه کسی مهم نیستم

اخ از این رفتنهای بی برگشت...

مادرشوهرم بیماری سخت داره شوهرم گفت دلم می خواد عید امسال ساعت تحویل خونه مادرم باشیم گفتم باشه خیلی زن خوبیه وقتی فکر میکنم نباشه  داغون میشم یکساله درگیر بیماریش هستیم هر روز داره آب میشه 

اشکم از کنار گونه م سر خورد و افتاد پایین

چقدر زیبا نوشتی درست مثل رمان نویسها

منم ۱۲ ساله از دسش دادم ولی هر وقت اسمش میاد درست مثل شب اول واسش اشک میریزم .روح همگی شون شاد .

من خونه تکونی مامانمو میکردم‌چقققدر وقتی چشماشو میدیدم رضایتشو خیرببینی الهیشو میشنیدم وقتی میگفت بچ ...

😭😭😭😭😭عزیز دلم. روح پدر و مادرت شاد... خدا به دلت صبر بده

اشکم از کنار گونه م سر خورد و افتاد پایین چقدر زیبا نوشتی درست مثل رمان نویسها منم ۱۲ ساله از دسش ...

عزیز دلم، خدا رحمت کنه مادر نازنینت رو. روحش قرین رحمت حق باشه