2777
2789
عنوان

کسایی ک سرترالین میخورن بیان😞

106 بازدید | 9 پست

بچه ها من حالتای غم و افسردگی داشتم دو تا هم بچه کوچیک دارم همش خودمو میخوردم و ناراحتی میکردم و فکر و خیال و خیلی چیزا مثلا فکر میکردم مادر خوبی نیستم میخوابیدن سرشون گریه میکردم و علایم دیگه ک بالاخره رفتم روانپزشک و دارو بهم داد سرترالین و یا همون آستترا ک دو سه ماهی مصرف کردم تقریبا بهتر بودم ول کردم حس کردم دوباره داره برمیگرده الان ۵ روزه دوباره شروع کردم ب خوردن ولی حالتای افسردگیم ده برابر بدتر شده در طول روز داغونم 😭😭😭😭 بچه ها کمکم کنید چیکار کنم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

باید باز بری دکتر

سرخود نمیتونی بذاری کنار

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

باید باز بری دکتر سرخود نمیتونی بذاری کنار

اخه دارو میگن تا عمر داری بخوری😢😢😢 بعد حس خواب آلودگی خیلی بهم میده برا همین خیلی سخته خوردن قرصا

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دارو میگن تا عمر داری بخوری😢😢😢 بعد حس خواب آلودگی خیلی بهم میده برا همین خیلی سخته خوردن قرصا

نه باید کم کم دوزشو کم کنی تا ترک کنی 

آرع خواب آوره. من ی بار نصفشو خوردم سرم گیج رفت، شل شدم و خوابیدم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اینی ک میگی افسردگیم ده برابرشده از عوارض ترک ناگهانی داروته، این داروهارو باید کم کم دوزشو کم کنی، اونم زیر نظر دکتر ــــ بعدم برو پیش دکترت اینارو بهش بگو، بگو وقتی این داروهارو میخورم این حالت میشم، شاید نیازشد داروهاتو دوزشو کم کرد یا عوضشون کرد

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد  ...      فقط خدا 
اینی ک میگی افسردگیم ده برابرشده از عوارض ترک ناگهانی داروته، این داروهارو باید کم کم دوزشو کم کنی، ...

اره گفتم ک خوابم زیاد میشه ….خواست دارومو عوض کنه ولی چون بچه شیر میدم گفت اونا دیگه نمیتونی بخوری … فعلا با همینا باید سر کنی

اره گفتم ک خوابم زیاد میشه ….خواست دارومو عوض کنه ولی چون بچه شیر میدم گفت اونا دیگه نمیتونی بخوری … ...

خب دیگه باید یه مدت همینارو مصرف کنی تا دوزشو برات کم کنه،  ولی هیچوقت بدون اجازه دکتر داروتو قطع نکن

نترس خیلی ها این دوره هارو گذروندن و خوب شدن،  امیدوارباش وبه خودت امید بده

خب دیگه باید یه مدت همینارو مصرف کنی تا دوزشو برات کم کنه،  ولی هیچوقت بدون اجازه دکتر داروتو ق ...

خدا کنه با قطع دارو هم اثرش بمونه و خوب بشم

خدا کنه با قطع دارو هم اثرش بمونه و خوب بشم

اگر زیر نظردکتر باشی و خودسرانه داروهاتو قطع نکنی، صددرصد خوب میشی 

البته هی این دکتر اون دکتر نکن ـــ یه دکتررو ادامه بده چیزی نیس خوب میشی