بچه ها من حالتای غم و افسردگی داشتم دو تا هم بچه کوچیک دارم همش خودمو میخوردم و ناراحتی میکردم و فکر و خیال و خیلی چیزا مثلا فکر میکردم مادر خوبی نیستم میخوابیدن سرشون گریه میکردم و علایم دیگه ک بالاخره رفتم روانپزشک و دارو بهم داد سرترالین و یا همون آستترا ک دو سه ماهی مصرف کردم تقریبا بهتر بودم ول کردم حس کردم دوباره داره برمیگرده الان ۵ روزه دوباره شروع کردم ب خوردن ولی حالتای افسردگیم ده برابر بدتر شده در طول روز داغونم 😭😭😭😭 بچه ها کمکم کنید چیکار کنم
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه دارو میگن تا عمر داری بخوری😢😢😢 بعد حس خواب آلودگی خیلی بهم میده برا همین خیلی سخته خوردن قرصا
نه باید کم کم دوزشو کم کنی تا ترک کنی
آرع خواب آوره. من ی بار نصفشو خوردم سرم گیج رفت، شل شدم و خوابیدم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
اینی ک میگی افسردگیم ده برابرشده از عوارض ترک ناگهانی داروته، این داروهارو باید کم کم دوزشو کم کنی، اونم زیر نظر دکتر ــــ بعدم برو پیش دکترت اینارو بهش بگو، بگو وقتی این داروهارو میخورم این حالت میشم، شاید نیازشد داروهاتو دوزشو کم کرد یا عوضشون کرد