2777
2789

من با كسي كه ميخوام باهاش ازدواج كنم  خيلي اختلاف فرهنگي داريم من عرب و اون بختياري.هردو گير نميديم به رسم و رسومات هميشه منطقي فكر ميكنيم تقريبا.منم اينچيزا اصلا برام مهم نيست و اتفاقا چندتا دوست ديگه دارم كه لرهستن وخيلي باهم جوريم.ممكنه برا ازدواج بين خانواده ها مشكل پيش بياد؟ممكنه بعد ازدواج بخاطر اين اختلافا برام مشكل پيش بياد يا سختم باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون که اره مشکلی ندارین

ولی خانوادها به اداب و رسوم اهمیت زیادی میدن

وقتی خانوادها باهم اختلاف داشته باشن خواه یا ناخواه روی شما و نامزدتون تاثیر میذاره ، البته فرق میکنه ، با مشاور صحبت کنید

لایک نکنید ، اگر مخالف نظرمی ریپلای نکن، خوب باشیم💚                  💚توکلة علی الله💚

قاعدتا در طول زندگی نباید خیلی به مشکل بخورین

اما برای مراسم های ابتدایی مثل نامزدی و ... اختلافاتی هست و بستگی به این داره که خونواده ها هم مثل شما منعطف برخورد کنن یا خیر

قطع به یقین حتی شک نداشته باش 

فقط خود شما دو نفر نیستید قطعا اخلاف فرهنگی بین خانواده هاتون اذیت کننده خواهد بود 

حتی رفتار خانوادش برای تو و برعکس به مرور زمان هم بیشتر 

تنها مشكلي كه هست اينه كه من ميگم چون متفاوتيم و ممكنه خانواده ها به مشكل بخورن بي سروصدا ازدواج كنيم اون ميگه عروسي گرفتن رسمه و اصلا ازش نميگذرن وگرنه نميگرفتيم

من خودم ترکم با فرهنگ کرد ازدواج کردم ۱۴ ساله ازدواج کردیم خدا رو شکر هیچ مشکلی نبوده‌.

به نظر من بستگی به خودتون داره که چطور زندگی رو مدیریت کنید و اجازه دخالت خانواده ها رو ندید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

گلم خيلي مهمه

شايد اوائل به چشم نياد …

البته اگه وابسته به فرهنگتون نباشيد و زيادي تعصب نداشته باشيد مشكلي نيست …

من و همسرم مشكل اختلاف ديني داريم ،ايشون دين متفاوت با من دارن و مدام به مشكل ميخوريم…