2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگي چقدر مهمه؟(متاهلابيايدلطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 25 پست

بستگی داره آخه

مثلا منم تهرانم همسرم مشهد

مشکلی هم پیش نیومد چون کلا خونواده اش حوصله بحث کردن سر فرهنگ و اینا رو ندارن

بعدم ایرانی ایم هممون دیگه

اون یه ذره تفاوت فرهنگیو خود عروس داماد باید حل کنن

بعدم ماها کلا نه تعصب مذهبی داریم نه فرهنگی😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اختلاف فرهنگی تو طرز فکر و بینش شما اگه باشه می‌تونه مشکل ایجاد کنه 

مثلا ارزش ها و ضد ارزش های شما با هم متفاوته 

یا مثلاً روش زندگیتون ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسم ترک و عرب باهم ازدواج کرد ، خانم ترک آقا عرب خانمه خیلی اذیت شد..اما الان ۳۰ ساله باهم هستن..مشکلاتی هم دارن اما با هم کنار میان..میگه من اگر به عقب برگردم با یه ترک ازدواج میکردم..چون برای این اختلافات فرهنگی خیلی اذیت شد.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

اختلاف فرهنگی فقط تو رسم ورسوم نیس بلکه عقاید افراده

بختیاری زن رو ادم حساب نمیکنه،قد ومغرور ولجباز وکینه ای هس،خیلی هم پایبند مذهب نیس،نژاد خودش رو هم برتر میدونه،رفتوامد توشون زیاده،تو معاشرت در قید رعایت مسائلی که اکثرا ادب میدونن  نیستن،اگر ظاعر امروزی هم داشته باشن عقاید عقب افتاده وتفکرات مرد سالاری دارن

البته اینارو از کسی شنیدم که زندگی کرده باهاشون وبرای راهنمایی وانتخاب درست گفتم ،امیدوارم کسی توهین تلقی نکنه،🌹

اختلاف فرهنگی فقط تو رسم ورسوم نیس بلکه عقاید افراده بختیاری زن رو ادم حساب نمیکنه،قد ومغرور ولجباز ...

الان ٨ ماهه باهميم 

عقد نيستيم ولي قصد ازدواج داريم فقط منتظريم كار خوب پيدا كنه درسمونو تموم كنيد بعد با خانواده ها درميون بزاريم.ميترسيم بخاطر اين اختلاف خانواده هارو نتونيم راضي كنيم.ميدونيم كه خيلي تفاوتها هست ولي ميخوابم هرجور شده راضيشون كنيم

تو اين مدتي كه باهاش بودم خيليي امتحانش كردم اصلا اونجور كه شما گفتين نيست كاملا متفاوته اخلاقش، فقط يك مورد اين كه پايبند مذهب نيست. چون خانوادم مذهبي ان(تعصبي نه عادي هستن)ولي اون اصلا اهميت نميده به اينكه من محجبه ام يا يروز بخوام حجاب نكنم.

اخلاق نامزدت چجوریه خواستگاری رسمی وسنتیه یا دوستین بختیاری کجاس

ما تو دانشگاه باهم اشنا شديم ٨ماهه باهميم.اخلاقش خيليييييي خوبه.يعني همونجوري كه من ميپسندم و از نظرم شخص عاقل ومنطقيه. نامزد نكرديم تا شرايطمون  درست شه مياد خاستگاري فعلا سنمون هم اونقدرا بالا نيست كه بشه راحت ازدواج كنيم.لر بختياريه از  شهركرد.اما خودش و خانوادش شهر ما زندگي ميكنن فقط اصالتا اهل اونجان.