2821
2789
عنوان

سونو دادم ، کمکم کنید 😥😥

167 بازدید | 10 پست

سلام روز ۱۴پریودی سونو دادم نوشته فولیکول غالب دیده نشد 

این یعنی چی؟؟؟ یعنی من فولیکول ندارم ؟؟ یعنی مشکل بارداری دارم؟ تروخدا کمکم کنید 

تو اینترنت چیزایی خوندم ترسیدم

اینم نوشته که مقدار خفیفی مایع آزاد دیده شد 

حسبی الله ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه نوشته مقدار کمی مایع دیده شده یعنی تخمک ازاد کردی اگه امروز نزدیکی داشته باشین احتمال بارداریتون ...

ممنون آخه تو نت نوشته بود فولیکول نداشتن یعنی ناباروری و اینا خیلی ترسیدم ، ممنونم آروم شدم واقعا ،ان شاءالله که شما درست گفته باشین 

حسبی الله ❤
ممنون آخه تو نت نوشته بود فولیکول نداشتن یعنی ناباروری و اینا خیلی ترسیدم ، ممنونم آروم شدم واقعا ،ا ...

نه عزیزم نترس من مطمعنم که اگه مایع ازاد دیده بشه نشان از ازاد سازی تخمکه

انشالله که خدا بهتدن یه نینی خوشگل بده

نه عزیزم نترس من مطمعنم که اگه مایع ازاد دیده بشه نشان از ازاد سازی تخمکه انشالله که خدا بهتدن یه ن ...

ان شاءالله ، ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ، ان شاءالله نی نی شما هم سالم و صالح باشه ❤

حسبی الله ❤
ان شاءالله ، ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ، ان شاءالله نی نی شما هم سالم و صالح باشه ❤

فدات عزیزم التماس دعا دارم من خیلی میترسم نینیم مشکل داشته باشه تو رو خدا دعامون کن منم اصلا فراموشت نمیکنم 

فدات عزیزم التماس دعا دارم من خیلی میترسم نینیم مشکل داشته باشه تو رو خدا دعامون کن منم اصلا فراموشت ...

عزیزم توکل کن به خدا ، خدا عاشق ماماناست ،هرچی ازش بخوای بهت میده ، دلت پاکه عزیزم محتاجم به دعا 

حسبی الله ❤
2825
2823
2791
2779
2792