من الان یه هفته هست گرفتم پسرم ۲۲ ماهشه اولش مثل شما استرس داشتم یه بارم حتی هفته قبلترش خواستم بگیرم عذاب وجدان هم داشتم خواهرام و همه میگفتن گناه داره منصرف شدم الان یه هفتس گرفتم خداروشکر راحتم شب اول چون عادت داشت چندبار بیدار بشه بیدار میشد شیر نمیدادم گریه میکرد فردا شبش کمتر اذیت کرد الان فقط بیدار میشه اب میخواد میخوره میخوابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسر اولم رو راحت گرفتم چون بینیم و عمل کرده بودم دید ترسید گفت اوف مامان اوف دیگه خودش سمتم نیومد دروغ نگم یه بار اومد ابجیم گفت ببین مامان اوف شده دیگه نیومد
اره واقعا قبول دارم مخصوصا دختر منم ریز نقشه با اینکه وزنش طبیعیه ولی همه میگن چرا ایقد لاغره دکتر گ ...
اتفاقا پسر منم زیره میزه هست شبش من چهار قول و ایت الکرسی خوندم به همسرم هم گفتم برو تو اون یکی اتاق بخواب بچه شب ادیت میکنه دو شب رفت تو پذیرایی خوابید الانم خیلی کم اذیت رو داره مثلا تازه یه ربع هست که خوابوندمش