2777
2789
عنوان

هزینه هر اسلاید پاورپوینت

373 بازدید | 11 پست

دوستان کسی اطلاع داره هزینه هر اسلاید پاورپوینت چند تومنه؟ از ساده تا پیشرفته

دوست دارم پروژه پاورپوینت انجام بدم ولی از هزینه ها اطلاعی ندارم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه🌸🙏🏻

من این کارو انجام میدم با کمترین قیمت

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاورپوینت درست کردن خیلی اسونه اگه بلد نیستی گوگل بزن توی پنج دقیقه یاد میگیری چیکار کنی

نه عزیزم خودم بلدم اشتباه متوجه شدین😄میخوام پروژه بگیرم نمیدونم هزینه جند بگم خوبه😄

شما برای هر اسلاید هم ساده و هم پیشرفته چند تومن میگیرین؟ 

منظورت از پیشرفته چیه؟ ببین بستگی داره متن از خودت باشه یا نه چون منم دانشجوام از قیمتا خبر ندارم چون همیشه خودم دارم درست میکنم  مثلا بهم بگو چند صفحه میخوای تا بهت بگم 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔
منظورت از پیشرفته چیه؟ ببین بستگی داره متن از خودت باشه یا نه چون منم دانشجوام از قیمتا خبر ندارم چو ...

من داخل گوگل که زدم نوشته بود ساده فقط متن داره و پیشرفته مثلا بهشون عکس و افکت و بقیه کارای گرافیکی اضافه میکنن

و هزینه هاشون فرق داشته

والا فعلا پروژه نگرفتم هنوز صفحه خاصی نمیدونم ولی درکل دوست دارم پروژه بردارم فقط داخل هزینه موندم چند بگم😀 

من داخل گوگل که زدم نوشته بود ساده فقط متن داره و پیشرفته مثلا بهشون عکس و افکت و بقیه کارای گرافیکی ...

آها خب پس مشکلی نیست اگه خواستی کاربریمو نگه دار واست اوکی میکنم با کمترین قیمت🌱❤