2777
2789
عنوان

بنظرتون از قصد داره اینکارو میکنه؟

121 بازدید | 18 پست

بچه ها کراشم (یعنی کسی من ازش خوشم میاد ولی اون خبر نداره) جدیداً رفتارای عجیبی میکنه

باهم خیلی اوکی بودیم حرف میزدیم و شوخی و اینا 

بعد چندین بار بین شوخیاش گفت که باهاش میرم تو رابطه یا نه منم چون شوخی بوده سنگین گرفتم خودمو گفتم نه و باز خنده و شوخی اینا

تا چند روز پیش اینجوری بود که استوریامو دونه دونه میدید حتی اگه ۱۰ تا من طوماری اینا بود..

ولی الان دو روزه استوری که میذارم حتی اگه از خودمو دوستام باشه اولیو میبینه دیگه بقیه رو نمیبینه بعد که استوریه رفت میرم از هایلایتا میبینم دیده همه رو مثل اینکه دقایق آخر دیدتش.

نمی‌دونم چرا اینجوری بی محلی میکنه. پیامم نمیده جدیدا. منم نمیدم😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسن بهش گفتی نه داره خودشو میزنه به اون راه که دسگه مثلا مهم نیسی براش ولی هسی😉

خب اخه همه چیزش شوخیه عین آدم اگه می‌گفت باز یه چیزی. سر شوخی گفت منم چی بگم خب میگفتم اره می‌گفت هوله😐😂

خب اخه همه چیزش شوخیه عین آدم اگه می‌گفت باز یه چیزی. سر شوخی گفت منم چی بگم خب میگفتم اره می‌گفت هو ...

وارد رابطه شدن شوخی نیس 

که بخواد شوخی کنه درموردش

اینجور گفته که اگه جوابت نه بود بازم باهم بتونید حرف بزنید اگه پسر خوبیه یکم تحویلش بگیر ولی با حد و حدودش که اگه دوباره گف بگو الان داری جدی میگی دیگه با خنده بعد اگه واقعا قصدش جدی باشه یکم سفت تر حرفشو میزنه

کم دارن😂😂 اکسم عاشقم بود ولی پا پیش نزاشت منم ازدواج کردم الان حسرت و تو نگاش میبینم کیف میکنم 🤭 ...

خوب کرردی. خب عین ادم میومد میگفت بیا اوکی شیم باهم دیگههه. خوشبخت باشی عزیزم 😍🥲

وارد رابطه شدن شوخی نیس  که بخواد شوخی کنه درموردش اینجور گفته که اگه جوابت نه بود بازم باهم ...

مرسی عزیزممم. چشم ایندفعه اینکارو میکنم. البته اگه بازم سر صحبتو باز کن🥲فعلا که آقا داره کلاس می‌ذاره😂