واقعا تو این دوره که مردم با خون جگر پول درمیارن دزی نهایت بی شرفیه
نکنید
نکنید
تو رو به خدا نکنید
شما هم استارتر اگر واقعا از وضعیتت ناراحتی میتونی بری روانشناس...کمکت میکنه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
داشتیم خونه میساختیم یه سوییت از قبل داشتیم خودمون اونجا بودیم شوهرم دایم سرساختمون بود ومن گرفتار بچه ببرم مدرسه برم بانک واینجورچیزا اکثر وقتا در سوییت باز بود فکرمیکردم شوهرم خواسش هست بعد میدیدم وسایلم گم شده یه بار ساعت یه بار انگشتر یه بار گوشت تو فریزر به شوهرم گفتم گفت خیالاتی شده رفتم بانک دوتومن پول نقد گرفتم نیم ساعت جلودر وایسادم بعد بردم جلو کارگرا بعدم وانمود کردم که گوشیم زنگ خورد ابجیم میبرم دکتر و رفتم که البته با تاکسی برم رفت توخونه قایم شدم نیم ساعت نشد پسر همسایمون اومد
ولی هر وقت خواستی چیزی بدزدی تو دلت به خودت بگو ارزش نداره به خاطر چندرغاز مال دزدی،آه و نفرین مردم رو به جون بخرم
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
استارتر به این فکر کنی اگه یه بار گیر پلیس بیفتی،اگه یه بار ازت شکایت بشه یا...
میدونی دیگه نمیتونی سرت رو تو دوست و فامیل و آشنا بلند کنی
نکن عزیز من...نکن...با آبروی خودت و خانواده ات به خاطر یه تیکه لباس یا لوازم آرایش بازی نکن
اسی فک کنم خیلی رفتی تو عمق فیلم خواهر و برادرانم. داری ادای هاریکا رو در میاری😂. ک برا آروم شدن دزدی میکنه
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..