2777
2789
عنوان

سینه م تنگ شده ،کیا غریبن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم غریبم حاضرم بیام قم اونجا حداقل حرم داره شهر شلوغیه دلش تنگ نمیشه هر چند جای تفریحی نداره
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
از خدا میخوام حالا که ازشون دورم حداقل همیشه سلامت باشنو عمر طولانی داشته باشن. ولی ناراحتم برای اون روزایی که کنارم بودنو قدر ندونستم
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
دیگه نمیتونم واقعا شاد باشم، جای تفریحی پارک یا بستنی فروشی هم آگه بریم اصلا از ته دل شادم نمیکنه.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
خدا به همه مون کمک کنه، دوری خیلی بده. هر بار برای مامانم فیلم و عکسای پسرمو میفرستم مامانم کلی شکلک گریه و دلتنگی میذاره، دلم کبابه
دلم برای مامان و بابام تنگ میشه و نگرانشونم 4بچه دارن هر کدوم ی شهرن و دور ازشون ...اونام تنها شدن ناشکر هیچوقت نبودم فقط میگم تو تنهایی حداقل تنشون سالم باشه
وقتی تو هستی ... درمن معجزه ای رخ می دهد به نام آرامش...
الان اومدم دارن اسباب جمع می کنن. ولی بازم فرصت نمی کنم برم ببینمشون یا کمکشون کنم.