2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه جایی بله ولی اگه امیدی نداشته باشه یا انگیزه نداشته باشه و حس کنه یه طرفه اس، اگه این خواستن با عقل و منطقش جور در نیاد دست از تلاش برمیداره.

آدما متفاوتن.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

بستگی بع خود اون پسر دارع 

اما بشخصه برای من 

هیچ چیع مهم تر از غرور نیس 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بالاخره یجایی غرورش و شخصیتش و میبینه:) و بیخال میشه هرچقدم ک باز دوسش داشته باشه

خب فقط ۲ تا ریپلی کرد و چند تا پست برام فرستاد و گذاشتم توی کلوزفرند میخوام بدونم تو واقعا بخواد دوباره تلاش میکنه یا نه

درسته میخوادت اما خواسته تو اشتباهه که فکر میکنی باید هرچقدر دوست داری ردش کنی و غرورش بشکنی اونم عا ...

خب چیزی بهم نگفت فقط ریپلی میکرد و پست می فرستاد حالا میخوام بدونم تو واقعا بخواد میاد دوباره یا ن الان فقط استوری هامو نگاه میکنه 

خب چیزی بهم نگفت فقط ریپلی میکرد و پست می فرستاد حالا میخوام بدونم تو واقعا بخواد میاد دوباره یا ن ا ...

این که فقط واسه رابطه است دختر 😐

فکر کردم خواستگارته 

این از این مراحل مخ زدنو ایناست دیگه خیلی جدی نگیر بهشم فکر نکن ممکنه بیاد ممکنه نیاد