2777
2789

بچه ها من از این شلوار ها دارم گاهی  گاهی بیرون میپوشم همسرمم هیچ مشکلی نداره(البته خانواده همسرم به شدت و به شدت مخالفن البته انقد پررو هستن کا میتونن نظر بدن در مورد پوششم)

الان رفته بودم خونه مامان بزرگم خالم گفت زهرا یکی بهم گفت زهرا فلان مدل شوار میپوشه حواستو جمع کنم هز کاااااااااری کردم نگفت کی!!!!!

منموگفتم به هیچ کس هیچ ربطی نداره دلم میخواد وصد البته همسرم اینجوری دوس داره به کسی ربط نداره هرکی پشت سر من حرف زده جاش همون جاست (پشت سرم)

خودش انقد بیکار و بی عاره که داره پشت سرم حرف میزن

به نظرتون پیدا کنم یا کلا بیخیال بشم؟؟؟

بچه ها انقدم شناخت دارم از خانواده همسرم که تو عموم نگن فوقش خواهر شوهرام تو خلوت خودشون حرف بزنن

جاری بزرگترم شااااید بگه جاری دومم خالمه(از اونم بعید نیس)

جاری سومم فک نکنم بگه چون پوشش اونم تقریبا مث منه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتتو برای اینا هدر نده 

واقعااا؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

نه بابا پیگیر نشو 

نقطه ضعف میدی دستشون 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

پیگیر نشو طوری رفتار کن انگار برات مهم نیست کی چی میگه تا بیشتر بسوزن مهم نظر خودته

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خودش اينو گفته از كسي نشنيده

نه این جاریم خالم نیس

البته هر روز خدا خونه خواهرش(خالم همونی که جاریم)

نمیدونم اخه من تا حالا به پوشش خالم که کاری ندارم فک نکمم

اره  بفهمه پیگیری... به هدفش میرسه! و خوشحال میشه ک عصبیت کرده  اصن برات مهم نباشه عشقم

اره موافقم پس بیخیال میشم

منم بهش گفتم 

گفتم هر کی مشکل داره بیاد به خودم بگه مگر این که جرات نداشته باشه 

پس نمیگم و به کار خودم ادامه میدم

ممنون عزیز دلم😘😘😘