2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خورده

177 بازدید | 23 پست

دخترم رفته پیش مادرشوهرم گفته مامانم گفته تو مردی اصلا انقد اعصابم خورده صب همش بهونه میگرفت میگفت برم پیشش رفتیم درو باز نکرد بچم همش بهونه میگرفت میگقت کجاست منم گفتم چه میدونم مرده حالا رفته گفته نمیدونم چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوایقد غر زده منم عصبی شدم گفتم یکی مرده رفته سرخاکش بزنش بشوخی تافراموش بشه😂😂😂😂😂😂اماخواهرمنم ...

حالا بگم یکی مرده میگع سال نویی برامون بدد میخایی یک عفریته ای یه.‌..اعصایم خورد شد با شوهرمم دعوام شد ناهارم ندادم بهش همین از سرکار رسیده میگه بچه رو ببرم خونه بابام یعنی دیگه خسته شدم از این وضع چی میشد ما یجای دیگع زندگی میکردیم