2777
2789
عنوان

اونای ک روتین پوستی دارن بیان😍

261 بازدید | 23 پست

سلام. میخوام محصولات مراقبت از پوست بخرم لطفا بگین چی و چ مارکی خوبه بخرم

ترجیحا مارکاب زیاد گرون نباشه

پوستمم مختلطِ

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

چند سالتونه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

روتین پوستی من اینکه اکر بخام خیلی ب پوستم حال بدم!  با صابون و اون یارو فرچه چیه با اون میشورمش 😂😂

صورتمم عین اینه شفاف و تمیزو ایناس   هیچیم نمیزنم  و اعتقاد دارم هرکی  زیاد ور بره  با چیزی داغونش میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیدرودرما قیمتشم خیلی پایین من ژل شستشو و مرطوب کننده شو خریدم عالی هست ماسک شبم بیواکو خریدم خیلی خوبع تونر میسلار واتر هم هیدرودرما خریدم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
روتین پوستی من اینکه اکر بخام خیلی ب پوستم حال بدم!  با صابون و اون یارو فرچه چیه با اون میشورم ...

شربطی به ور رفتن نداره حتما پوستت نرماله وگرنه کسی که پوستش چربه ازش محافظت نکنه تو یه هفته اینقد جوش وحشتناک میزنه حتی اگه یه شب درست نشوره

شربطی به ور رفتن نداره حتما پوستت نرماله وگرنه کسی که پوستش چربه ازش محافظت نکنه تو یه هفته اینقد جو ...

مث من 😩

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
من بیواکوا خریدم خیلیم راضی ام  سرم ویتامین سی خریدم ماسک ورقه ای هلویی پچ دور چشم با عصاره ...

منم میخواسم مارک بیو اکوا بخرم گفتن ک خوب نیس لایع برداری میکنه

واقعیت داره؟

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

نعمتی هستم مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو. اگه تمایل دارید درخواست دوستی میدم اوکی کنید براتون فرم مشاوره میفرستم پر کنید. رایگان انجام میشه . محصولات مربوط به همه تیپ پوستی هم داریم .کیفیت تصمینی

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
شربطی به ور رفتن نداره حتما پوستت نرماله وگرنه کسی که پوستش چربه ازش محافظت نکنه تو یه هفته اینقد جو ...

من  حتی ارایش میکنمم با دستمال مرطوب پاک میکنم دیگه نمیشورم! ولی پوستمو ببینی عین پنبس

۲۳

من ضدآفتاب و آبرسان mnd استفاده میکنم راضیم 

میتونی از کرم دور چشم سینره هم استفاده کنی خوبه مخصوصا برای پیشگیری 

ماسک های خونگی هم تاثیر داره 

بخور بابونه یا اگه جوش داری رازیانه بده صورتت رو بعدم با آب سرد بشور و ماسک خونگی بذار 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!