2777
2789

سلام دوستای گلم

۱۰۰ میلیون پول داریم با این تفاوت که ماشین نداریم ( فقط یدونه موتور مدل کلیک داریم) با ۱۰۰ میلیون ماشینهای خیلی خیلی مدل پایین میتونیم بخریم با خودم میگم ارزش نداره و کلی هم خرج دارن این ماشینها به نظرتون با ۱۰۰ میلیون تو حاشیه شهر یه زمین خالی بخریم کار خوبیه؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکل نکن 😐 همین الان برو زمین بخر 

تو رو خدا برامون دعا کن با هزار بدبختی این پول رو جور کردیم 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
طلا هم خوبه.زمین اگه ترقی داشته باشه خوبه.

طلا رو میترسم خیلی نوسان داشته تو این مدت

با ۱۰۰ تومن تو حاشیه شهر نمیتونی زمین پیدا کنی 

ماشین هم باید همون ۱۰۰ تومن دیگه خرجش کنی چون ماشین ۱۰۰ تومنی همینقدر هن خرج تعمیر داره هر ماه خرابه 

با ۱۰۰ تومن کاری نمیشه کرد جز اینکه بری طلا بخری و یا سکه نگه داری .

تو رو خدا برامون دعا کن با هزار بدبختی این پول رو جور کردیم 

زمین بخری سود می‌کنی از من گفتن بود حداقل میتونی بعدا خونه بسازی یا توی گرفتاری خاص بفروشی پولشو استفاده کنی

من ب شخصه هیچ وقت نتونستم به زمین به چشم سرمایه گذاری نگاه کنم، من جاتون بودم میذاشتم بانک شیش ماه بخوابه ، ی وامه صد تومنی دیگه هم میگرفتم میشد دویست تومن، موتورم بفروشین و ی پراید سرحال بخرین

با ۱۰۰ تومن تو حاشیه شهر نمیتونی زمین پیدا کنی  ماشین هم باید همون ۱۰۰ تومن دیگه خرجش کنی چون ...

تو شهر ما هست زمین به این قیمت فقط نمیدونم آینده داشته باشه یا نه

بله ارزش زمین همیشه بیشتر میشه

ممنونم عزیزم