2777
2789
عنوان

با ۱۰۰ میلیون چیکار کنم؟ کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 34176 بازدید | 83 پست
100تومن؟؟؟میتونی باهاش یه دست مبل بخری

این ۱۰۰ تومن همه ی امید منه 

چرا با تمسخر جواب دادین؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز چیکار کردین با پولتون؟؟؟منم چند وقت دیگه یه پولی دستم میاد نمیتونم چیکار کنم که سود ک ...

سلام عزیزم

والا زمین که نتونستیم بخریم 

چون ماشین لازم داشتیم مامانم هم کمکمون کرد و گذاشتیم روی ۱۰۰ میلیون و ماشین خریدیم

ان شا الله شما هم بهترین کار ممکن رو بتونید انجام بدین 

بنظرم طلا گزینه ی خوبیه ، البته تحقیق کنید قبلش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
سلام عزیزم والا زمین که نتونستیم بخریم  چون ماشین لازم داشتیم مامانم هم کمکمون کرد و گذاشتیم ...

ممنون عزیزم

راسیتش چند وقیه همسرم بیکاره

تقریبا ۳۵ دادیم کرایه کل سالمون،بقیشم همینطوری داره خرج میشه این چند وقت فقط دو تومن شیرخشک و پوشک شده

ممنون عزیزم راسیتش چند وقیه همسرم بیکاره تقریبا ۳۵ دادیم کرایه کل سالمون،بقیشم همینطوری داره خرج م ...

الهی فدات بشم 

خب چرا دست دست میکنید حداقل هربار یه کمش رو پس انداز کن نذار پول حیف بشه 

نمیتونید یه کاری شروع کنید؟

شوهرت از اول بیکار بود؟یا بعدا اینطوری شده؟

سلام عزیز

من جای تو باشم یه مقدار از این پولو صرف اموزشی ک علاقه دارم میکنم و با بقیه ش کارمو ک مربوط ب همون اموزش باشه راه اندازی میکنم.. حالا کار خونگی ک راحتتره دیگه هزینه ی اضافی نداری..

اینجوری سرمایه ت در حال گردشه و زیاد میشه جای کم شدن و ارزششو از دست دادن.. 

سلام عزیز من جای تو باشم یه مقدار از این پولو صرف اموزشی ک علاقه دارم میکنم و با بقیه ش کارمو ک مرب ...

ممنونم بابت راهنمایی خوبت عزیز دلم