2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود شم

135 بازدید | 10 پست

امروز تقریبا ۵۸ روز از سقطم میگذره هنوز پریود نشدم،  بقایای ی سانتی داشتم که دکترم کورتاژ نکرد گفت پریود شدی سونو بده  دبع میشه. امروز بی بی زدم هنوز مثبت بود😰😰😰😢😢😢 اعصاب ندارم،  کاش دکترم رو عوض کرده بودم و کورتاژ شده بودم اینقدر درد و خونریزی و استرس نمی‌کشیدم.

ی چیزی بگید بخورم پریود شم. بجز زعفرون چون اثری نداشته برام. دو هفته پیش  که سونو دادم فولیکول غالب هم داشتم یعنی سیکلم شروع شده بود و   قاعدتا باید پنج شنبه پریود میشدم، ای خدا چرا این قدر بلا سرم میاد😢😢😢

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمتوباروغن سیاهدانه ماساژ بده وشکم بندببندوگرمش بگیر.بعدش ورزش کن چندروزی من وقتی عقب میوفته،این ...

مرسی امتحان میکنم از امروز

دوقاشقبریز تو قوری مثه چای دم کن یکی دولیوان بخور ازش من هرسری تاخیر دارم میخورم نهایت دوروز بعد میش ...

ممنون عزیزم الان میرم دم میکنم بنظرت رازیانه هم بریزم توش؟

البته من درکنارش دمنوش گل گاوزبان وزردچوبه هم خوردم که براشماکه سقط داشتین نمیدونم خوبه یانه درکل ف ...

گل گاوزبان دارم ، اونم دم میکنم اصلا مهم نیست میخوام فقط پریود بشم😰

گل گاوزبان دارم ، اونم دم میکنم اصلا مهم نیست میخوام فقط پریود بشم😰

گل کاوزبان آرامش بخشه

چون گاهی پریودبخاطراسترس عقب میوفته جواب میده

براشمام فک نکنم ضررداشته باشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣