2777
2789

یادمه از 9 سالگی به بعد بابام بهم عیدی نداد جلوی من به بقیه میداد و کلی بوسشون می‌کرد ولی منو نه یادمه با اونا بازی می‌کرد ولی اون بازیا و هیچوقت با من نکرد چون اصلا باهام بازی نمی‌کرد بابام خیلی آدم خوبیه ولی گاهی وقتا منو فراموش می‌کرد یادمه همیشه بغض توی گلوم بود جلوی همه بهم میگفت احمق و حیوون ولی من فقط یه بچه بودم حتی بعد از مدتی دیگه از پول تو جیبی خبری نشد چون به بچه های زن اول سابقش میداد درسته اونا هم هستن ولی فرق بزرگی بین من و اونا بود بابام مقصر نیست بهش فحش ندید ولی واقعا قلبم می شکست😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

شما از همسر ودومش هستین؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های زن اولش همه بزرگن و همسر دارن ولی من یه بچه بودم که نیاز داشتم به حمایت دوست داشتم یه بار دست بابام بگیرم برم شهربازی یا قبل خواب بوسم کنه😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
شما از همسر ودومش هستین؟

بله همسر اولش طلاق داد 

اگر انقدر برای زن اولش و بچه هاشو ارزش قائل بود چرا زن دوم گرفت؟

زن اولش طلاق داد مدت کمی با هم بودن و خودش بچه ها رو بزرگ کرد 

با این حال میبینم بازم باباتو خیلی دوسش داری:(

من واقعا عاشق بابامم حاضرم کل عمرم و بهش بدم ولی گاهی خیلی اشتباه میکنه توی زندگیش

بله همسر اولش طلاق داد

با مادر شما خوب بود رفتارش؟

بنظر خودت چرا با شما اینجوری بود ؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ببخشید مادرت میخواست زن دوم نشه  دوم شدن همینه   یقه مادر پدرتو بگیر  وظیفه ش بود ...

مادرم زن دوم نشد زن اولش طلاق داد 1 سال با هم بودن مامانم خیلی سختی کشید هم توی این زندگی هم خودش مجبور شد بدون پدر و مادر بزرگ بشه

با مادر شما خوب بود رفتارش؟ بنظر خودت چرا با شما اینجوری بود ؟

اوایل اصلا خوب نبود یادمه کتک کاری و دعوا من هنوزم از دعوا میترسم و نمیتونم از خودم دفاع کنم بخاطر اون دعوا ها ولی بهتر شد اصلا جونش و برای مامانم میده

من مادرم اینقدر جلو روم فرق گذاشت بین من و خواهر کوچیکتر و برادر بزذگترم  کلا من وسط گیر کرده ...

عزیزم خیلی سخته من الان دستام داره میلرزه بی دلیل امیدوارم خدا بهت آرامش بده

اوایل اصلا خوب نبود یادمه کتک کاری و دعوا من هنوزم از دعوا میترسم و نمیتونم از خودم دفاع کنم بخاطر ا ...

چی بگم والا. 

یکبار بتش صحبت کن دلیل رفتارشو بپرس بنظرم