2777
2789

این چیزی که میگم تجربه خود منه و احساس می کنم بین خیلی از ما به خصوص متولدین دهه شصت ممکنه مشترک باشه. در زمان ما بچه خوب معمولا به بچه مودب ساکت درسخونی گفته می شد که رو حرف پدر و مادر و بزرگترش حرف نمی زد و زیاد تصمیمات بقیه رو زیر سوال نمی برد و اینکه می دونست وقتی پدر و مادرش چیزی میگن(حتی اگر برخلاف میل و علاقه اش باشه) حتما یه چیزی می دونن که میگن و قبول بی قید و شرطش به صلاحشونه. هر بچه ای که اینطور بود بهش میگفتن بچه خوب و معمولا به عنوان الگو معرفی میشد بقیه که سرکش و شیطون بودن و زیادم تو چارچوب والدین و بزرگترا محدود نمیشدن هم بچه بد و نافرمان لقب می گرفتن. اما الان با خودم فکر می کنم بچه خوب بودن واقعا ارزشش رو داشت؟ اینکه بعد از یه مدت دیگه خودت هم نمی دونی چی از زندگی میخوای چون تو ناخودآگاهت فکر می کنی باید چیزی رو بخوای که خوشایند بقیه ست و اون خواسته اصلی رو گم می کنی. اینکه همیشه همه باید ازت راضی باشن و هیچ وقت جرات مخالفت کردن با چیزی که اکثریت درست می دونن و زندگی کردن انتخاب های خودت رو نداشته باشی. همه اینا به نظر من از تبعات بچه خوب بودن اون دورانه. دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم و اینکه کسی تونسته به این مشکل غلبه کنه؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

مثلا احساس می کنم خیلی از ما شاید از بعضی شرایط تو زندگیمون راضی نباشیم مثلا شغلمون، روابط فامیلیمون، ظاهر و نوع پوششمون و ... اما جرات تغییرش رو نداریم چون هم از سرزنش و نارضایتی اطرافیان می ترسیم و هم خودمون هم نمی دونیم دقیقا چی میخوایم که حالا تغییر کنیم و رضایت درونی پیدا کنیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون سرکش وشیطونه بودم.کلا به حرف گوش نمیدادم.الان ک فک میکنم ازخودم راضیم😄

چقدر خوب که زندگیت رو در صرف جلب رضایت بقیه و یه تشویق که آره چه بچه خوبی هستی نکردی فکر کنم الان بهتر از بقیه می دونی که واقعا از زندگیت چی میخوای

اینقد با بقیه مقایسمون کردن من ک ب شدت عقده ای شده بودم ت بچگی  من ۷۸ام ولی با مادرم ۳۵سال فا ...

آره دیگه یه بچه مردمی بود همیشه که همه کاراش درست و از روی عقل و به پختگی هفتاد هشتاد ساله ها بود و ما رو باهاش مقایسه می کردن   

آره دیگه یه بچه مردمی بود همیشه که همه کاراش درست و از روی عقل و به پختگی هفتاد هشتاد ساله ها بود و ...

بدترین حس‌دنیا بود واقعا

ب نظرم مایی ک شیطون بودیم بیشتر بهمون خوش‌گذشت ت اون حرف گوش‌کنا

بدترین حس‌دنیا بود واقعا ب نظرم مایی ک شیطون بودیم بیشتر بهمون خوش‌گذشت ت اون حرف گوش‌کنا

دقیقا بچه هایی که به میل خودشون شیطون بودن گرچه زیاد سرزنش میشدن ولی خیلی خوشحال تر بودن از بچه هایی که به اجبار حرف گوش کن بودن

بنظرم همه جا خوبی و بدی با اخلاقی و بی اخلاقی تعریف مشخصی داره و سلیقه ای نیست 

هرچند گاهی هنجار شکنی هایی مد میشه

من بچه مثبت بودم تو فامیل اما شیطنتایی داشتم که فقط خانوادم میدونستن. الان از همه اون بچه خلافها موفقترم و در واقع زندگی دخترایی که یادمه تو اون دوران درس نخون بودن بقول خودشون ولگردی میکردن و روابط زیادی رو تجربه میکردن الان اصلا خوب نیست و شکستهای زیادی خوردن و همچنان بی هدف پیش میرن. در چهار چوب خانواده نبودن و طرد شدن اصلا جالب نیست مگر اینکه خانواده شرایط نامتعارفی داشته باشه 

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52
چقدر خوب که زندگیت رو در صرف جلب رضایت بقیه و یه تشویق که آره چه بچه خوبی هستی نکردی فکر کنم الان به ...

❤ولی خیلی اذیت شدم چون ازنظرشون دختری خوب بودکه هم درسخون باشه هم ساکت.ولی من شیطون بودم...درسم بدنبود ولی انقدرررسخت گرفتن زده شدم.واسه یه بیرون رفتن ساده دعواوبحث بود ولی من میرفتم ومیگفتم الان مهمه.حالاهمه دوسم داشتن توفامیل وآشنا ولی خانوادم راضی نبودن هیچوقت.الان ک خواهرم بزرگترشده ودانشگاه میره کاملا رفتاراون موقع منو درک میکنن

یعنی ذره ای اشتباه نمیکنی صد در صد هر چیزی که گفتی درسته‌.منم زخم خورده بچه خوب بودنم.

دیگه آدم بزرگ میشه مستقل میشه بازم این زخم تو وجودش هست همه جا تو زندگی مشترک، سرکار، تو فامیل همه جا همه جا

دیگه آدم بزرگ میشه مستقل میشه بازم این زخم تو وجودش هست همه جا تو زندگی مشترک، سرکار، تو فامیل همه ج ...

دقیقا.من فکر میکنم اینحور تربیتمون کردن که تا آخر عمر برده شون باشیم.من الان دارم میبینم بهم توهین میشه در حقم اجحاف میشه ولی میگم نه نباید جواب بدم.نباید قهر کنم.حتما همینطوری درسته.

بنظرم همه جا خوبی و بدی با اخلاقی و بی اخلاقی تعریف مشخصی داره و سلیقه ای نیست  هرچند گاهی هنج ...

بله حرفتون رو قبول دارم اما منظور من هنجارشکنی نبود بلکه پیگیری علایق شخصی بود که شاید متضاد با علاقه و صلاحدید والدینمون بود مثال می زنم خیلی از کسانی که دور ما دوست داشتن هنر بخونن به خاطر نظر والدینشون مجبور شدن ریاضی یا تجربی بخونن چون به نظر اونا فقط تو جامعه دکتر و مهندس شخص موفقی محسوب میشد و خیلی موارد دیگه که بچه علاقه ای داشت که آسیبی به کسی نمی رسوند اما چون خلاف صلاحدید بقیه بود ازش منع میشد