2777
2789
عنوان

اولین جمله ای که بعد محرم شدن با همسرتون شنیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 9608 بازدید | 194 پست

من چون ل دلایلی پدرم داخل محضرنبود،حتی آنقدر بلند بلند گریه میکردم، دفه اول بله گفتم عاقد نشنید، دوباره گفتم، موقع بله گفتن هم فقط گفتم بااجازه پدرم....بعد ک محرم شدیم، بادستاش اشکامو جلوهمه پاک کرد

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون ل دلایلی پدرم داخل محضرنبود،حتی آنقدر بلند بلند گریه میکردم، دفه اول بله گفتم عاقد نشنید، دوب ...

یادمه اولین باری که جلوش گریه کردم برادرش ناراحتم کرده بود که حق با من بود عین ابر بهار اشک ریختم ولی اصلا به روشم نیاورد 😂 بعدا به سرم منت گذاشت گفت به خاطر تو یه ماه باهاش قهر بودم 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

از محضر رفتیم بیرون دور بزنیم 

تو ماشین بهم گفت بالاخره مال من شدی دیگ مال مامان بابات نیستی😕😅

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
یادمه اولین باری که جلوش گریه کردم برادرش ناراحتم کرده بود که حق با من بود عین ابر بهار اشک ریختم ول ...

ن من خیلی رمانتیک بود، جلوهمه اشکامو با دوستاش پاک کرد، بعدم گف گریه نکن.اولین جمله ش بود....

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خواهرش همون اول شروع کرد سم پاشی که زنت منو نشناخته اینم گفت اینا به زندگیه من ربطی ندارن نگران حرفا ...

قدرشو بدون برا من گفت سعی نکن طوری رفتار کنی که با خانوادم روبه روی هم قرار بگیرید چون من اونارو انتخاب میکنم برا خودت میگم 😂

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
قدرشو بدون برا من گفت سعی نکن طوری رفتار کنی که با خانوادم روبه روی هم قرار بگیرید چون من اونارو انت ...

ببخشیدا !ولی طبق کامنتات که خوندم شوهرت احساسات خاصی نداره بهت😐چرا ازدواج کرده اگه اینقدر بی احساسه!؟