2777
2789
عنوان

فردا میریم مسافرت

225 بازدید | 19 پست

اصلااااا حال ندارم پاشم چمدون ببندم مطمئنم خیلی چیزا یادم میره:/

شما چیکار میکنید کجا میرید؟

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که بهتون خوش بگذره ما اگر بریم عید میریم اونم اصلا معلوم نیست بریم یا نه

انشالله هر جا که هستید دلتون خوش باشه

هووووو هوووو هووو مبارکه  گلیلیلیلیلی خخخخ

فدا انق ذوققق دارم ک امروز باید لباسامونو جمع کنیم😂😂

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋

از مسافرت رفتن متنفرم چون بچه دارم سختمه .از شب قبلش ساک خودم و همسرمو میچینم وسایل شخصی و چند دست لباس و ساک بچه هام جدا .حالا امسال قراره با جاریم و برادر شوهرم و مادرشوهرم بریم مسافرت 🙁🙁فقط خدا بخیر کنه🥴🥴🥴

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ما هیچ جا شما کجا میرید هتل گرفتید 

ما شهرستانیم بابام تهران خونه داره چند روزو اونجاییم چند روز دیگشم میریم شمال بابام اینا و داداشم ایناهم هستن ویلای شمالو رزرو کردیم

حالا شوهرمم میگه برگشتیم دو روزم بریم جنوب اونو قطعی نیست

ما والا هیچ جا که واسه مسافرت نمیریم هیچ فک کنم توپ سال تحول و که بزنن ما در حال بازی با گوشی باشیم به هیچ جامونم نباشه هر سال خوابیم ولی امسال توفیق اجباریه بعدشم فک کنم کل سیزده روزو تو خونه.درو دیوارو بنگریم چون اصن کسیو نداریم باهاش بریم بیرون نه دوستی نه یه فامیل درست حسابی خلاصه این که زندگی میتواند تا این حد زیبا باشد دوستان قدر چیزایی که دارینو بدونین مرسی اه😑😑