2777
2789
عنوان

فردا میریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 19 پست
ما والا هیچ جا که واسه مسافرت نمیریم هیچ فک کنم توپ سال تحول و که بزنن ما در حال بازی با گوشی باشیم ...

عزیزززدلم خب خودتون برید همسفر میخواید چیکار منم با خانواده خودم میرم خب وقتی کسی نیست پاشید برید بیرون خودتون

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍
ما شهرستانیم بابام تهران خونه داره چند روزو اونجاییم چند روز دیگشم میریم شمال بابام اینا و داداشم ای ...

وااای چ خوب حسابی بگردین

جنوبم برین

چ خانواده پایه ای هستین

حسابی بهتون خوش بگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مسافرت رفتن متنفرم چون بچه دارم سختمه .از شب قبلش ساک خودم و همسرمو میچینم وسایل شخصی و چند دست ل ...

خدا کمکت کنه😂😂😂

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍
عزیزززدلم خب خودتون برید همسفر میخواید چیکار منم با خانواده خودم میرم خب وقتی کسی نیست پاشید برید بی ...

اره میریم بعضی موقع ها اخه هر چیم بگی دو نفره هم میشه و اینا بازم حوصلمون سر میره بد این میشه که حوصله ی هیچیو نداریم 

حالا دو نفر که میگم مامانمه ها 🤤ولی خب کلن با جمع بودن یه چیز دیگس وقتی فهمیدیم که دیگه خیلی تنها شده بودیم