2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان

8006 بازدید | 162 پست

سلام خانوما من چند وقتیه خیلی برا رابطه سرد شدم علتش هم خود شوهرمه یعنی من گرم مزاج بودم خیلی هر وقت ک من بهش پیشنهاد می دادم رد می کرد بار ٱخری ک رد کرد من از اون موقع اصلا دوس ندارم باهاش رابطه داشته باشم ب نظرتون چیکار کنم ؟ 

بچه ها بعدش گزارش بزنین تایپیک بترکه 

منم اینطوری شده بودم بعد دیگه خودش اومد سراغم

یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نباید سمتش میرفتی باید اون میومد به خودت برس همیشه حموم کن لباس خوب بپوش ترو سمتش تا خودش بیاد

همه اینکارارو بکنی و شوهر همیشه خسته باشه و ترجیحش خواب چی ؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
اوووف منم سردم ولی شوهرم گرم خیلییییی سردم جوری که یه ماه هم چیز نباشع خوشحالم  موندم چیکار کن ...

دقیقا منم شرایط شما رو دارم شوهرم گرمه خودم سرد خیلی وقته تو رابطه فقط نقش بازی می‌کنم لذت نمیبرم

"روزای خوب میاد" وقتی بطور کامل درس روزای بد زندگیتو گرفته باشی

خب جدای از گرم بودن یا سرد بودن طرف از لحاظ جسمی دوس داشتن و فهمیدن احساس طرف مقابل خیلی مهمتره اگه طرف جسمش اینجوریه دلیل نمیشه که درکم نداشته باشه میتونست بره دکتر ومشکلشو حل کنه اگه احساس شمارو درک میکرد شما باید ببینی اول طرف میلی نسبت به شما تو وجودش هست یانه بعدش خیلی راحت میتونین برین  دکتر و باچنتا دارو مشکلو حل کنین 

عزیزم بهش گفتم علتش همون رفتار خودته میگه ببخش ولی بخششی نیس ک من احساسی ب این موضوع دیگه ندارم

گلم شما از نظر جنسی سرد نشدی ، بخاطر رفتار همسرت نسبت به همسرت سرد شدی...  باهاش صحبت کن ، بگو باید از دلم در بیاری، سعی کن از هر ده بار پیشنهاد اون یبار شما پیشنهاد بدین و بیشتر مواقع که خودتون خواستار رابطه این شوهرتون رو با لباس ها و رفتار و حرکاتتون ترغیب کنین بیاد، مستقیم نگین