2777
2789
عنوان

تصادف پسرم و شکستگی جمجمه

| مشاهده متن کامل بحث + 16922 بازدید | 118 پست
خداروشکر کہ رو بھبودہ ۔🤩 ھمون کہ لحظہ تصادف سر و صورتش پر خون شدہ نشانہ خوبی بودہ۔ 

آره شکستن سرش خوب بوده 

۲۲ سال پیش من همین صحنه رو بامنادرم تجربه کردم و مادرم فوت شد 

دیگه ببین من چی کشیدم انگار یه صحنه که برام خاطره شده بود دوباره تکرار شد .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان پسرتون خوبه؟ پسر من که طفلی از روز تولدش رفت اتاق عمل و بعد اون بارها رفته هیچ شانس ندار ...

آره خوبه مرسی عزیزم الان ۳سالشه تقریبا....انرژی منفی واسه پسرت جذب نکن نگو شانس نداره اینم یه مشکلِ ک پیش اومد ک حل میشه انشالله....پسرم منم آسم داره آلرژی داره ولی اصلا در مورد مریضیش حرف نمیزنم گاهی خوبه گاهی یهو آسمش عود میکنه باید بسازیم همه تو زندگیشون مشکل دارن خواهرجانم.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
آره خوبه مرسی عزیزم الان ۳سالشه تقریبا....انرژی منفی واسه پسرت جذب نکن نگو شانس نداره اینم یه مشکلِ ...

خدا بهش سلامتی بد🙏

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

آره شکستن سرش خوب بوده  ۲۲ سال پیش من همین صحنه رو بامنادرم تجربه کردم و مادرم فوت شد  د ...

وای چقدر سخت ۔ خدا رحمتشون کنہ  عزیزم  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ممنونم

سلام توروخداتوکه اونروزاروتجربه کردی میدونی مادری درک میکنی منوکه الان حال اونموقع شمارودارم پسرم ازارتفاع دومتری به پشت سرمحکم خورده زمین سه روزه درگیرم الان مرخصش کردم فقط بیحاله دکترگفت یه شکستگی کوچک هست میخوام ببینم چه کارایی ومراقبتهایی بعدترخیص کردیدچقدرطول کشیدپسرتون خوب خوب شدخواهشاکامل راهنماییم کن وتجربتوبگوانشالله همیشه بچتون سالم باشه

سلام توروخداتوکه اونروزاروتجربه کردی میدونی مادری درک میکنی منوکه الان حال اونموقع شمارودارم پسرم از ...

سلام عزیزم انشالله که پسرتون زود زود خوب بشه

حتما براش صدقه بده.

پسر من یک هفته بیمارستان بود و شب عید مرخص شد .

تعطیلات خونه موندم و مراقب بودم ندوه و اینا

مقداری بی حوصله بود چون لب و دهنش بخیه خورده بود.ولی در کل حال عمومیش خوب بود .

سه هفته بعد تصادف هم مدرسه رفت  و خدا رو شکر مشکلی نبود دکترش گفت جمجمه خودش جوش میخوره 

الهی، پیرامون به خاطر بیمه مدام میرفت پزشکی قانونی انواع قرصهایی که باعث اکسیژن رسانی بهتر به مغز می ...

سلام فکر کنم قطره جامع مرزنجوش و روغن بنفشه کنجدی از طب اسلامی شهرشون تهیه کنن حس بویایی برگرده البته بهتره با خود درمانگرهای طب اسلامی مشورت کنن من نظر خودمو گفتم اطلاعاتی که از قبل داشتم

اسی جون داداش منم این شرایط رو داشت.شکر خدا هزارماشاا...الان بزرگ شده مشکلی نداره🙏🙏🙏🙏خدایا شکرت🫂🫂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

پدرشوهرم و پدربزرگم هر دو تازگی تصادف کردن و جمجمه شون ترک برداشته بود

تا یه مدت سر درد داشتن و البته از بعد اون کمی بداخلاق هستن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اسی جان تا جای ممکن همون بیمارستان بمونید ک تحت نظر باشه اصرار ب خونه نکنید

الان من اگ داستان فامیلمونو بگم هم اگاهت میکنم هم بی قرار

فقط اینو بگم ک تا حد امکان همون بیمارستان باشه تا خطر رفع بشه 

و در اخر خدا ب حق این ماه و بخاطر دل مادرش شفاش بده🤲🤍