2777
2789
عنوان

این داستان زبان خواهر شوهر

200 بازدید | 15 پست

سلام بچها خواهر شوهرم وقتی من نیستم خیلی جلو شوهرم چقولی میکنه نمیدونم درست نوشتم یان هر اتفاقی میافته میندازه تقصیر من وکارام اما وقتی من باشم خوبه تاحدودی ازم ۱۰ سال بزرگتر اما کاراش  مثل بچه ۵ سالس 

چند روز پیش جلو شوهر م باز بحث کرده درمورد من میخوام این سری دیدم یه چیز باادبانه بگم ک دیگه دست از اینکار ش برذاره البته هرسری شوهرم جوابش میده باز ازرو نمیره

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلن بچهام مریض بودن میگه همش تقصیر زنت بچهارو میبره بیرون 

میخواستی بگی فضولی منو بچه هامو مریضیشون به کسی نیومده دوبار اینجوری بگی بهش لال میشه

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
میخواستی بگی فضولی منو بچه هامو مریضیشون به کسی نیومده دوبار اینجوری بگی بهش لال میشه

جلو روم نمیگه پشت سرم میگه

جلو روم نمیگه پشت سرم میگه

بی تفاوت باش نسبت بهش چوری که انگتر یه مگس داره ویز ویز میکنه نگاش کن بیشتر حرس بخوره

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
بازم مثال بزن یادت بدم چی بگی

من ادمیم ک همیشه جواب میدم اما این جلو روم نمیگه همیشه پشت سرم میگه این اذیتم میکنه

بی تفاوت باش نسبت بهش چوری که انگتر یه مگس داره ویز ویز میکنه نگاش کن بیشتر حرس بخوره

قرار عید ببینمش میخوام یه چیز بگم ک بفهمه حرفاش به گوشم رسیده چی بگم