2777
2789
عنوان

بهم ریختن هور مون ها 🌚🌝

178 بازدید | 11 پست

بچه ها  من تا بیست روز  دیگه نمی تونم برم ازمایش بدم دیگه میره برای بعد عید علائممو می گم به نظرتون میتونه از بهم ریختگی هورمونها باشه کسایی که تجربه دارن  

جدیدا  یکم بی اعصاب  و  کم حوصله شدم   یکم نه خیلی کم حوصله شدم😐😑 در حدی که  حوصله تلفن جواب دادن حرف زدن ندارم   صورتمم  آتیشه  مثل کسی که تب داره   و اینکه زیر چونه  و صورتم خیلی هم می خاره  همشم دلم می خواد یه چیز شیرین بخورم در صورتی که من کلا خیلی زیاد اهل چیزای شیرین نبودم 

🥰

عفونت داري

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ؟ علائم عفونته؟

اره واسه من ك اينحوري بود

داغ ميكردم و دلم چيزاي شيرين ميخواستم و حوصله نداشتم

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
اره واسه من ك اينحوري بود داغ ميكردم و دلم چيزاي شيرين ميخواستم و حوصله نداشتم

ببخشید  شما خارش و سوزشم داشتید من اینا را ندارم فک می کردم یکی از علائم عفونت اینا باشن

🥰
ببخشید  شما خارش و سوزشم داشتید من اینا را ندارم فک می کردم یکی از علائم عفونت اینا باشن

نه خارش و سوزش نداشتم

ببين عفونت فقط عفونت واژن نيس

ميتونن عفونت گلو و سينوسا و جاهاي ديگه باشه كه ازش بي خبر باشي

ممنون عزیزم🤍🍀

خواهش ميكنم ايشالا ك چيزي نيست ي ازمايش بده ممكنه كمبود ويتامين داشته باشي 🤎