2777
2789

بیشتر اقایون تو سایت ازش استفاده میکنن😂نمیدونم چی تو اون کلشون میگذره که میان درخواست میدن،اینجا معمولا حرفایی که به اطرافیانمون نمیتونیم بگیمو میاییم مینویسیم تا دور هم به صورت ناشناس دلداری بدیم همدیگه رو ،اگر باب دوستی و هر چیز دیگه رو میخوان باز کنن اصلا اینجا جاش نیست چون هیچکس دوست نداره با کسی بره تو رابطه که کل اسرار و غصه هاش از قبل برا طرف سفره باشه .

خب درخواست دوستی بدن چی میشه؟؟

نادیده بگیرید😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باید درخواست بدن اخه ،هر کاری علتی داره

بدن

جهنم

مهم نیس واقعا

پیامو لغو نکن

دیگه نمیتونه درخواست بده دوباره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عه جدی ؟نمیدونستم اگر لغو کنی دوباره نمیتونه درخواست بده ،مرسی

نه لغو نکن

لغو کنی بازم میتونه درخواست بده

ولی کلا دست نزنی

دیگه نمیتونه

خواهش میکنم

اها لغو کردم یه چنتاشونو 😂😂

ایگنور کن