2777
2789

مامان بابام خیلیییی وقته مشکل دارن

مامانم دو بار تا پای طلاق رفت ولی نذاشتن فامیلا 

از اون تاریخی که کلاس ۴ بودم تا الان دختر سابق نشدم از اون تاریخ دارم قرص اعصاب میخورم 

الآنم چند روزی هست دعواشون شده 

مامانم میخواد بره شهرستان برای طلاق

حالم خیلی بده دارم با گریه می‌نویسم 

فکر میکردم خوشبخت ترین خانواده رو دارم

ولی ...

خیر سرم فردا تولدمه مثل روز مرگم میمونه😭

بچه های طلاق خیلی سخته بعد طلاق پدر . مادر؟

میترسم از آیندم 

داداش کوچیکم میترسم ایندش مثل من بشه

خدایا اگه اشکامو میبینی یه کاری کن 

نپرسید اختلافشون چیه که میرنجم اگه بخوام توضیح بدم🙃

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

سختی دارم میکشم الان 

تحت فشارم 

بابام نیومده خونه اومد غذا خورد با عصبانیت رفت گفت شب میرم سرکار 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم‌کنن خیلی بهتر ازینه که هرروز تو‌جنگ‌و دعوا باشی 

بعدش چی؟

حرفای مردمو چکار کنم 

یه روزی ازدواج کنم سرمو چطور بالا بگیرم 

فکر دیگه عذابم میده

درسته بچه طلاق بودن خیلیی سخته 

ولی گاهی وقتا طلاق بهترین راه چارست و باعث میشه که اعضای اون خانواده اعصابشون راحت باشه 

پدر مادر من از اونموقعی که من به یاد دارم درجال جنگیدن بودن 

یعنی من اعصاب ندااارم 

همیشه ارزوم بود طلاق بگیرن 

همیشه میگفتم وقتی همدیگرو دوست ندارید و از همدیگه متنفرید چرا ازدواج کردید؟؟؟

چند سالته

گفتم که ۱۷

بعدش چی؟ حرفای مردمو چکار کنم  یه روزی ازدواج کنم سرمو چطور بالا بگیرم  فکر دیگه عذابم ...

هیچکس الان به این چیزا اهمیت نمیده گلم مثل قدیما نیست ، من دو تا از دوستام‌بچه طلاقن یکیشون ازدواجم کرده و هیچ‌وقت سر این موضوع اذیتش نکردن با اینکه خونواده شوهرش ادمای درستی نیستن ، اصلا به این چیزا فکر نکن تمرکزتو‌بزار رو‌موفقیت و مستقل شدنت و مراقب داداشتم‌باش 

وقتي یادم‌میفته که همه چي دست خداست قلبم آروم میگیره🤍

عزیزز دلم بچه های طلاق هم مثل بچه های دیگه اصلا هم آینده بدی ندارن گلم . اگر واقعا پدر مادرت نمیتونن با هم سازش کنن جدایی بهتر از هررر روز دعواست . داداشت چند سالشه؟ کاش پدر مادرت کمی کوتاه بیان

عزیزز دلم بچه های طلاق هم مثل بچه های دیگه اصلا هم آینده بدی ندارن گلم . اگر واقعا پدر مادرت نمیتونن ...

۸ سالشه

۸ سالشه

الهی بگردم . تو مواظبش باش حواست بهش باشه . بهش بگو هیچ اتفاق خاصی نمیوفته . ما آیندمونو خودمون میسازیم ضمن این که پدر و مادرمون اگر با هم مشکل دارن ولی هر کدومشون هوای ما رو دارن 

۸ سالشه

عزیزم تو ذاتت خوب باشه نگران ازدواج و اینا نباش خدا مهربونه هواتو داره خیلی از جوونا با وجود داشتن پدر و مادر ناخلف شدن پس بدون ربطی ب این چیزا نداره 

سعی کن همیشه خوب باشی و خوب بمونی آدمای باشعور زیادن که تورو به خاطر اینکه پدر و مادرت جدا شدن پس نزنن

خدایا شکرت