2777
2789

سلام .

دختر من ۱۱ سال و ۳ ماهه هست . موهای زیر بغل و شرمگاهیش کامل در اومده ، بچه های شما هم اینطورن یا برای دختر من زوده ؟

واینکه شما بهشون میگید شیو کنن ؟

اخلاقشون چطور شده ؟

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط متونم بگم باهاش کنار بیا اگه بدرفتاری بی ادبی یا بدخلقی رفتار تند اینجور چیزا داشت، چون طبیعیه.

گاهی وقتا اینقدر از دستش عصبی میشم دوس دارم خودمو بزنم که چرا اصلا بچه دار شدم 😔

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

فکر میکنم 1ق ساله واسه کامل در اومدم موهای زائد کمی زود باشه 

ببرید یه متخصص غدد ویزیت کنه 

من خودم 13 سالگی موهای زائد اونم به صورت کاملا پرز و کرک در اومدن در خصوص شیو کردن هم خودتون تصمیم گیرنده هستید

من خودم دختر دارم البته کوچیکه 

اما بزرگ شد احتمالا اجازه ندم شیو بکنه 

میذارم به سن مناسب برسه و میبرمش لیزر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

دختر من ده و نیم سالشه بله دراومده سینه هاشم رشد کرده😢😢خیلیم لاغر و قد کوتاهه

بداخلاقم ک شده

قد۱۳۶

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دختر منم دقیقا همسن دختر شماست ،بله تقریباً یکسالی هست که شیو میکنه ولی هنوز پری نشده خدا را شکر

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....