2777
2789

سلام دوستای گلم   این تاپیک رو زدم که با هم دعا کنیم که خدا به همه سلامتی بده، تو این روزها که نزدیکه عیده، الهی دل همه خوش باشه، خداوندا هر کس بیماری داره شفا پیدا کنه، جیب ها خالی نباشه، مردم با شور و شوق خرید کنند و به استقبال عید نوروز برند  خیلی خیلی غمگین میشم از تاپیک هایی که نوشتند بیمار داریم، خدا همه رو شفا بده، آمین   

الهی آمین

برای باز شدن گره کار منم لطفا دعا کنید❤

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست قدیمی،، ممنونم تو خوبی    خیاطی هات عالی هستن، آفرین 😀

مرسی منم این روزا خوبم 

ممنونم فدات

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مرسی منم این روزا خوبم  ممنونم فدات

حالا من استعداد خیاطی ندارم با وجود اینکه مادرم خیلی خوب خیاطی میکنه،، ولی بافتنی دوست دارم،، ساق دست دو رنگ بافتم از این مدل دارها  شال هم همینطور   

حالا من استعداد خیاطی ندارم با وجود اینکه مادرم خیلی خوب خیاطی میکنه،، ولی بافتنی دوست دارم،، ساق دس ...

عکس بده ببینم هنرمند 

تجربه ثابت کرده مادران خیاط دختر خیاط ندارن چون مادرت همه چی میدوزه برا من برعکسه من برا مادرم دوختم تاحالا رو بالشی و ی دونه تونیک 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
عکس بده ببینم هنرمند  تجربه ثابت کرده مادران خیاط دختر خیاط ندارن چون مادرت همه چی میدوزه برا ...

دقیقا درست میگی،،،، الان خونه مادرمم رفتم خونه خودم عکس میگیرم